به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «علی عسکر نجفی»، امروز (دوشنبه 2 دی) جمع خبرنگاران، با اشاره به اینکه این سازمان یکی از پهن پیکرترین ادارات آموزش و پرورش کشور محسوب می شود، گفت: کار در فارس پیچیدگی های خاص خودش را دارد.
مدیر کل آموزش و پرورش فارس با اشاره به اینکه نزدیک به 960 هزار دانش آموز در سال تحصیلی جاری مشغول به تحصیل هستند، اظهارداشت: نزدیک به 9 هزار واحد آموزشی پذیرای دانش آموزان هستند
نجفی با تاکید بر اینکه عدالت آموزی در دستور کار قرار داده ایم، تاکید کرد: این عدالت زمانی رخ می دهد که همه از تحصیلات استفاده کنند در مقطع ابتدایی 99 و چهار دهم درصد تحت پوشش تحصیلی هستند و برای افراد باقیمانده هم برنامه ریزی شده است که حدود 6 هزار نفر هستند.
وی با اشاره به اینکه 142 مدرسه شبانه روزی مشغول هستند و 25 هزار نفر در آن تحصیل می کنند، اضافه کرد: امسال 9 هزار دانش آموز اضافه و ساماندهی شدند.
این مقام مسئول با یادآوری این مطلب که 9 هزار و 600 نیروی انسانی کم داشتیم که با برنامه ریزی های انجام شده نزدیک به یک هزار و 700 نفر تزریق شد و با رویه های دیگری همچون استفاده از سربازمعلم، 2 شیفته و حضور بازنشستگان این نقص را جبران کردیم، افزود: بیش از 420 پروژه فعال در حوزه ساخت و ساز وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه 2 هزار و 500 کلاس درس که فاقد تجهیزات گرمایشی استاندارد بودند، بخاری نفتی تمامی آنها برچیده شد که برای آن نزدیک به 410 میلیارد ریال هزینه شد، اضافه کرد: که امیدواریم مناطقی که گاز ندارند گازرسانی شوند تا باقی مدارس هم از بخاری گازی بهره مند شوند.
این مقام مسئول گفت: نزدیک به 20 زمین چمن مصنوعی و سه استخر بهره برداری شد.
به گفته نجفی، در حوزه قرآنی در مرحله آموزشگاهی 600 هزار دانش آموز در مسابقات قرآن شرکت و بیش از 40 مقام کشوری توسط دانش آموزان فارس در حوزه قرآنی کسب شد.
مدیر کل آموزش و پرورش فارس با اشاره به اینکه 122 هزار دانش اموز در 40 منطقه آموزشی در جشنواره فیلم «رشد» فعالیت دارند، تاکید کرد: 19 مدرسه پژوهنده در فارس راه اندازی شد.
وی با تاکید بر اینکه مدرسه خشت و گلی در فارس وجود ندارد و اگر بخواهیم به لحاظ سازه تقسیم بندی کنیم فقط 230 مدرسه خشت و گلی در سیستان وجود دارد که 130 مدرسه تا دهه فجر ساخته و تحویل می شود، یادآور شد: جایگزینی مدرسه سنگی در آینده در دستور کار قرار خواهد گرفت.
نجفی تاکید کرد: صرف به این معنا که فضای مستقلی برای کتابخانه باشد و برای کتابخانه در مدارس باشد، وجود ندارد اما برخی کتابخانه های کلاسی هم وجود دارد و بخش بزرگی کتابخانه های کلاسی وجود دارد.
نظر شما