به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، «طاهر موهبتی» امروز (2 دی) در سفر به مازندران ضمن بازدید از دفاتر پیشخوان، مراکز بهداشت و گفتگو با پزشکان خانواده در شهرستان بابل در جمع خبرنگاران گفت: مراجعه حدود هشت هزار نفر در ماه به دفتر پیشخوان بیانگر فعال بودن این دفتر در شهرستان بابل است.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ضمن تحسین عملکرد دفاتر پیشخوان شهرستان بابل افزود: رضایتمندی مردم بهویژه روستائیانی که به این دفتر مراجعه دارند گواه خوبی است که بگوییم این دفتر از دفاتر پیشخوان نمونه کشور است.
وی کارکنان دفاتر پیشخوان را همکاران خود دانست و اظهار کرد: دفاتر پیشخوان درواقع درگاه ورودی سازمان در کشور هستند.
موهبتی بابیان اینکه هزار و 300 دفتر پیشخوان در کشور خدمات بیمه سلامت را ارائه میکنند، افزود: سالانه 20 میلیون دفترچه در کشور به همت این دفاتر تمدید، تعویض و صدور اولیه میشوند.
وی با اشاره به اینکه در ۱۳ آبان ماه امسال با حضور معاون اول رئیسجمهور طرح بیمه اجباری آغاز به کار خواهد کرد، گفت: بیمه اجباری فرصتی است برای کسانی که فاقد هر نوع بیمه درمانی هستند. امیدواریم که هموطنانی که از بیمه برخوردار نیستند، مراجعه کرده و بتوانند تحت پوشش بیمه اجباری قرار گیرند؛ چراکه نباید منتظر باشیم تنها در زمان بیماری نسبت به بیمه اقدام کنیم.
موهبتی بابیان اینکه نتیجه ارزیابی آزمون وسع از طریق پیامک به مردم ابلاغ میشود، افزود: نتیجه ارزیابی حدود 480 هزار نفر دربسته اول ابلاغ خواهد شد.
وی بابیان اینکه تاکنون 900 هزار نفر در طرح بیمه اجباری ثبتنام کردهاند، یادآور شد: مردم شش ماه فرصت دارند برای پوشش اجباری بیمه خود مراجعه کنند.
موهبتی خطاب به مردم شریف ایران اسلامی گفت: برای بهرهمندی از یارانه بیمه سلامت تا پایان فرصت تعیینشده در آزمون وسع ثبتنام کنند.
وی با تأکید براینکه مردم باید در زمان سلامت برای نامنویسی بیمه مراجعه کنند، تصریح کرد: نمیتوانیم مردم را در تخت بیمارستان بیمه کنیم چراکه این عمل با ذات بیمه منطبق نیست. طبیعی است که مردم در زمان سلامت خود برای نامنویسی به بیمه مراجعه کنند همانطور که برای بیمه ماشین در زمان سلامت خودرو برای نامنویسی مراجعه میکنند.
موهبتی بابیان اینکه فرآیند انجام آزمون وسع بهدرستی در حال انجام است، اظهار کرد: بر اساس نظام ارزیابی که تا به امروز آمده است بهطورمعمول 50-55 درصد از اقشار جامعه از بیمه رایگان برخوردار میشوند. این نشاندهنده توجه ویژه حاکمیت به گروههای کمدرآمد و نیازمند است.
وی از استانهای مازندران و فارس بهعنوان استانهای پیشتاز و موفق در اجرای نظام ارجاع و پزشك خانواده یادکرد و گفت: این طرح بهصورت آزمونه در این استانهای در دست اجرا است و تاکنون موفقیتهای خوبی هم داشته است.
نظر شما