به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، فرحناز فتحی، ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: ۷ دی ماه سال ۵۸ مصادف با تاسیس نهضت سوادآموزی است از اینرو از اول تا هفتم دی ماه با نام هفته سوادآموزی نامگذاری شده است.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به اینکه ایران در نگاه جهانی جزو کشورهای پیشرو در ریشهکنی بیسوادی است،گفت: تعداد افراد شناسایی شده در سطح استان برای آموزش دوره سوادآوزی ۲۲۰۰ نفر است و ۱۸۱۲ نفر نیز زیر پوشش دوره تحکیم سواد آموزی قرار میگیرند.
وی با اشاره به اینکه در استان چهار مرکز یادگیری محلی راهاندازی شده که ۲ مورد آن در زنجان، ۱ مورد ابهر و ۱ مورد در خدابنده است، ادامه داد: جامعه هدف سوادآموزی، افراد ۱۰ تا ۴۹ سال است.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه مبادی ورودی بیسوادی در استان مسدود شده است، خاطرنشان کرد: در معاومنت سوادآموزی، اولویت با آموزش اولیای بیسواد است؛ چراکه بررسیها نشان میدهد، دانشآموزانی که اولیای باسواد دارند، موفقیت آنها بیشتر است.
فتحی به طرح هایی که در این معاونت اجرا می شود هم اشاره کرد و گفت: طرح نماز کلید بهشت در ۳ دوره سوادآموزی، انتقال و تحکیم اجرا می شود و مسائل اعتقادی یکی از ساحتهای تعلیم و تربیت است، بر همین اساس در ۱۰ دقیقه اول هر دوره آموزشی به صورت عملی نماز آموزش داده میشود.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان زنجان ادامه داد: اجرای طرح کتابخوانی، اجرای طرح ICDL ، آموزش زبان انگلیسی و مفاهیم پایه کامپیوتر، آشتی با طبیعت و مسابقه انشا نویسی از مهمترین برنامههای آموزش سوادآموزی است.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به اینکه نرخ باسوادی در استان زنجان ۹۵.۱ درصد است، گفت: ابهر و خرمدره با ۹۷.۴ و خرمدره با ۹۷ درصد بالاترین و ماهنشان با ۸۷.۵ درصد پایینترین نرخ باسوادی را به خود اختصاص داده است.
نظر شما