بتلفیلد 3، حرکتی رسانه ای علیه ایران اسلامی

بازی رایانه ای ضد ایرانی بتلفیلد 3، حرکتی رسانه ای علیه ایران اسلامی است که ایرانیان را تروریست، خشونت طلب و یک تهدید برای جهان نشان می دهد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، "بتلفیلد ۳" به معنی میدان نبرد ۳، یک بازی تیراندازی اول شخص از سری بازی‌های بتلفیلد است که توسط شرکت EA دیجیتال ایلوژنز سی ‌ای ساخته‌ شده است و توسط شرکت الکترونیک آرتز برای پلی ‌استیشن ۳، ایکس ‌باکس ۳۶۰ و ویندوز در ۲۵ اکتبر ۲۰۱۱ در آمریکای شمالی منتشر شد.

 

از آنجا که رسانه های غربی و مخصوصا هالیوود سال هاست که تصویر نادرست از ایران و اسلام را برای جهانیان نشان داده و هر روز به شکل های مختلفی ایران و اسلام هراسی را در قالب فیلم سینمایی و بازی رایانه ای در دستور کار خود قرار می دهد، این بار شرکت EA "دیجیتال ایلوژنز سی ‌ای" با ساخت بازی بنام Battlefield 3 (میدان نبرد ۳) تبلیغات گسترده ای با موضوع حمله به ایران را منتشر کرده است.

 

نحوه روایت بازی برگرفته از فیلمی به نام "مظنونین همیشگی است" و داستان بازی بتلفیلد 3، از آنجا آغاز می شود که شخص مخاطب در نقش "گروبان بلک برن" به اتهام حمله تروریستی به نیویورک تحت بازجویی است، بلک برن در بازی توضیح می دهد که این عملیات گروه «پی ال آر» (PLR) و تحت فرماندهی شخصی به نام سلیمان انجام می شود.

گروهبان دوم «بلک برن» (Blackburn) گروهی پنج نفری را در ماموریتی در کردستان عراق برای شناسایی، رهبری می‌کند. گروه آمریکایی ماموریت دارد تا یک پایگاه تسلیحات شیمیایی احتمالی را شناسایی کند. آخرین مکان شناسایی شده این پایگاه بازاری است که به وسیله گروه تروریستی (PLR) کنترل می‌شود. سپس گروهبان «بلک برن» و گروهش برای دستگیری یک هدف با ارزش به نام «البشیر» به سمت «تهران» که از راه خلیج فارس میگذرد به فرودگاه مهرآباد حمله می کنند.

 

در بازی بتلفیلد 3، قادر هستید میدان جنگ را با سوت زدن گلوله، دیوارهای شکننده و صداهای انفجار تجربه کنید. در Battlefield 3 شما وارد نیروهای دریایی نخبه سپاه و همچنین هواپیماهای جنگنده شده و می ‌توانید هیجان تک نفره و جنگ چند نفره را در سراسر جهان، از جمله پاریس، تهران و نیویورک تجربه کنید.

 

بازی بتلفیلد 3 (میدان نبرد 3)، بیش از هر بازی دیگری تلاش کرده که به واقعیت نزدیک شود و مخاطب خود را تا پایان بازی در تسخیر خود قرار دهد تا اهداف پنهان و مغرضانه خود را در ضمیر ناخداگاه وی تحمیل کند.

 

این بازی سعی می کند سربازان آمریکایی را به عنوان دلیرانی شجاع و انسان دوست و ایالات متحده را نجات دهنده بشریت به تصویر بکشد، در مقابل این رویکرد، بازی بتلفیلد 3، سربازان ایرانی را بی رحم، خشونت طلب و تهران را به عنوان پایگاه تروریست جهانی، نشان داده است.

 

اشاره به دیالوگ فرمانده بلک برن که به سربازهای خود می گوید: "دقت داشته باشید مردم این کشور دشمن شما نیستند بلکه گروه (پی ال آر) دشمن شماست" که جملات انسان دوستانه دیگری هم بارها در بازی از زبان آمریکایی ها شنیده می شود.

 

در مقابل این جملات از زبان فرمانده آمریکایی، شاهد ناسزاگویی ها و ادبیات زشتی از زبان ایرانی ها (برای اولین بار با لحن فارسی!) در این بازی هستیم که برخلاف فرهنگ ایرانی است.

 

رفتارهای زشتی که در فیلم های هالیوودی در بین سربازهای آمریکایی رایج است در بازی بتلفیلد 3، به ایرانیان نسبت داده شده است.

 

"بتلفیلد 3"، حرکتی رسانه ای برعلیه ایران اسلامی است

 

مصطفی براری، منتقد رسانه و مسئول موسسه زمان بازگشت به خبرنگار شبستان گفت: بازی "Battlefield 3" به صورت غیر رسمی و مشکوکانه در مدت زمان بسیار کوتاهی بعد از انتشار در بازار، بر روی اینترنت قرار گرفت و این امر باعث شد که میلیون ها نفر به راحتی این بازی ضد ایرانی و اسلامی را در دسترس داشته باشند.

 

براری یادآوری کرد: سایت شبه صهیونیستی ویکی پدیا که مدعی بی طرف بودن است نیز به تبلیغ و حمایت از این بازی ضد ایرانی پرداخته است.

 

وی با اشاره به اینکه در بازی ضد ایرانی بتلفیلد ۳ (Battlefield 3) ایرانیان به عنوان تروریست، خشونت طلب و تهدید جهانی معرفی شده اند، اظهار کرد: در این بازی پاریس به دست ایرانیان نابود شده و در نهایت آمریکا با حمله به ایران به دنبال انتقام و نجات بشریت از دست این تهدید جهانی بر می آید.

 

مدیران فرهنگی در مقابل جبهه ضد ایرانی رسانه های غربی چه کرده اند؟ 

 

براری با اشاره به اینکه غرب در حال حاضر با همه توان رسانه ای خود اعم از فیلم های هالیوودی و بازی های ضدایرانی به مقابله با فرهنگ ایرانی و اسلامی می پردازد، تصریح کرد: مدیران فرهنگی در مقابل جبهه ضد ایرانی رسانه های غربی چه کرده اند؟

 

وی با بیان اینکه رسانه های غربی با ساخت بازی های رایانه ای درصدد آماده کردن افکار عمومی برای جنگ با ایران و تسخیر خاورمیانه هستند، اذعان کرد: مدیران فرهنگی کشور نیز باید با استفاده از ابزار رسانه ای فیلم سینمایی و بازهای رایانه ای را در مقابله با تهاجمات دشمن آماده کنند.

 

پایان پیام/

کد خبر 87076

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha