شورای آموزش و پرورش بهترین ظرفیت برای ارتقای کیفیت آموزشی است

حسینی گفت:شورای آموزش و پرورش بهترین ظرفیت برای ارتقای کیفیت آموزشی و به کارگیری مشارکت دستگاه های دولتی و غیردولتی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «سید جوادحسینی» عصر(۳۰ آذر) در نشست مشترک شورای معاونین وزارت آموزش و پرورش و مدیران کل استانی گفت: شوراهای آموزش و پرورش ظرفیت بی بدلیلی است که فقط مختص آموزش و پرورش است و این قانون همه دستگاه را مکلف کرده تا به آموزش و پرورش کمک نمایند.

 

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنائی کشور افزود: شورای آموزش و پرورش بهترین ظرفیت برای ارتقای کیفیت آموزشی و به کارگیری مشارکت دستگاه های دولتی و غیردولتی است و دبیر این شورا نقش بسیار مهمی در کاربردی کردن و فعال سازی این شورا خواهد داشت.

 

حسینی ادامه داد: طرح حامی در جهت کیفیت بخشی آموزشی و طرح ۱۰۰ دبیرخانه و ۱۰۰ مدرسه جهت پیوند مدرسه و جامعه دو طرح موفقی است که از طریق استفاده از ظرفیت شورای آموزش و پرورش در استان خراسان رضوی عملیاتی گردیده است.

 

وی عنوان کرد: ما در بحث بودجه آموزش و پرورش به یک پارادایم شیفت نیاز داریم و شاخص های نظام بودجه ای دولت از جمله شاخص سهم آموزش و پرورش از بودجه ملی، شاخص بودجه عمرانی به بودجه جاری، شاخص ارتقاء بودجه هزینه ای، ارتقاء شاخص جی دی پی و شاخص بودجه پوشش تحصیلی در آموزش و پرورس حتما باید به استاندارها نزدیک شود تا توفیقات بیشتری حاصل گردد.

 

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنائی کشور گفت: مدیران آموزش و پرورش باید با گرفتن مجوزهای قانونی مختلف در جهت افزایش درآمدهای پایدار آموزش و پرورش تلاش کنند.

 

« شاپور محمدزاده» هم در این نشست با بیان اینکه یکی از دستاوردهای بزرگ نظام مقدس جمهوری اسلامی ارتقاء میزان باسوادی بوده که بسیار قابل توجه است، افزود:قبل از انقلاب از هر ۱۰۰ نفر ایرانی ۴۷ نفر باسواد بودند در حالی که در سال ۹۸ این آمار به ۹۶ نفر باسواد رسیده است.

 

معاون سوادآموزی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: ۳۵ درصد زنان کشور قبل از انقلاب باسواد بوده اند که این آمار در حال حاضر به ۹۴ درصد رسیده، همچنین قبل از انقلاب از هر ۱۰۰ نفر در روستاها ۲۸ نفر باسواد بودند که این آمار در حال حاضر به ۹۰ نفر رسیده است همچنین نظارت مهمترین عامل بر فرآیندهای سوادآموزی است و موجب رشد کیفی امور خواهد شد.

 

وی اظهار کرد: با توجه به فرارسیدن هفته سوادآموزی حضور معاونان سوادآموزی آموزش و پرورش استان ها در برنامه های صداو سیما و رسانه ها و همچنین تجلیل از فعالان حوزه سوادآموزی مورد امتنان است.

 

محمدزاده در پایان گفت: ادارات آموزش و پرورش بدون تایید هسته گزینش از جذب نیروها خودداری کنند و تدریس دبیران مرد برای دانش آموزان دختر ممنوع است و حتما این کلاس ها باید با دبیران زن پوشش داده شود.

کد خبر 870725

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha