۲۷ تا ۳۰ هزار واحد طلا فروشی فعال در کشور داریم/ ارزش افزوده از مشکلات صنعت طلا

محمدولی با بیان اینکه ۲۷ تا ۳۰ هزار واحد طلا فروشی فعال در کشور داریم که در هر کدام ۳ تا ۴ نفر کار می کنند.، گفت: با رشد صنعت طلا و جواهر ارزآوری و اشتغال زایی خوبی داریم.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، «ابراهیم محمدولی» شب گذشته (شنبه 30 آذر) در گفتگوی 18 و 30 دقیقه شبکه خبر سیما با اشاره به اینکه با توجه به فرهنگ استفاده از اجناس خارجی در کشور مردم بیشتر تمایل به خرید جنس خارجی دارند، گفت: این در حالی است که کالاهایی در کشور داریم که به جرات می توان گفت رقابت خوبی با کالاهای خارجی دارند.

 

رئیس اتحادیه طلا و جواهر با بیان اینکه استفاده از اجناس داخلی نیاز به فرهنگ سازی دارد، گفت: مردم باید بیشتر به دنبال کیفیت باشند تا برند خارجی.

 

وی در ادامه با اشاره به اینکه 7 کشور در دنیا از جمله در بخش تولید صاحب صنعت طلا و جواهر هستند، گفت: ایران به دلیل برخی آیین نامه های دست و پاگیر و  تبصره های وزراتخانه هایی مثل وزارت صمت، بانک مرکزی، سازمان امور اقتصادی و دارایی نتوانسته از ظرفیت های خود استفاده کند.

 

محمد ولی با بیان اینکه در صنعت راهبردی یک سال پیش با همکاری وزارت صنعت و معدن و تجارت مشکلات را عنوان کردیم که اخیرا این سند مهیا شده است، ادامه داد: تا قبل از سال جدید سند راهبردی به مرحله اجرا می رسد.

 

وی با بیان اینکه  27 تا 30 هزار واحد طلا فروشی فعال در کشور داریم که در هر کدام 3 تا 4 نفر کار می کنند.، گفت: با رشد صنعت طلا و جواهر ارزآوری و اشتغال زایی خوبی داریم بنابراین در چند سال اخیر برای رشد این صنعت به طراحی توجه بیشتری شده است.

 

رئیس اتحادیه طلا و جواهر ادامه داد: یکی از رشته ها در دانشگاه علمی کاربردی به صنعت طلا اختصاص داده شده و در دبیرستان ها نیز به طلا سازی توجه شده است.

 

وی در ادامه درباره مشکلات صنعت طلا سازی گفت: ارزش افزوده در صنعت طلا یکی از مشکلات این صنعت است. ارزش افزوده یکی از ایراداتی است که وارد این صنعت شده است چون باید اصل طلا از این مسئله مستثنی شود به همین علت رغبت به خرید طلا کم رنگ شده است.

 

محمدولی درباره قیمت های متفاوت اجرت طلا گفت: طلا در کارخانه های مختلف تولید می شود بنابراین هزینه های ساخت متفاوت است./

کد خبر 870708

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha