مسعود امینی به خبرنگار خبرگزاری شبستان از آشخانه گفت: تعداد ۴۰ روستا تحت پوشش صندوق آبادانی و پیشرفت هستند و ۴۰ صندوق در این روستاها ایجاد شده است.
مجری طرح ملی آبادانی و پیشرفت شهرستان مانه و سملقان، تعداد کل اعضای صندوق های آبادانی و پیشرفت را هفت هزارو ۲۵۷ نفر با ۶۰۶ گروه عنوان کرد و افزود: کل خانوارهای روستایی تحت پوشش پروژه توان افزایی جوامع محلی ۱۱ هزارو ۵۵۶ خانوار است.
امینی، جمع کل میزان پس انداز این صندوق ها را یک میلیارد و ۴۶۱ میلیون و ۸۸۰ هزار تومان اعلام کرد و گفت: میزان مساعدت بنیاد علوی هم یک میلیاردو ۵۱۱ میلیون و ۶۹۰ هزار تومان است.
وی گفت: تعداد ۷۱۴ مورد تسهیلات از طریق صندوق آبادانی روستا با مبلغ یک میلیاردو ۶۳۲ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان پرداخت شده است.
مجری طرح ملی آبادانی و پیشرفت شهرستان مانه و سملقان، میزان بازپرداخت تسهیلات را ۹۷ میلیون و ۵۸۶ هزار تومان دانست.
وی با بیان این مطلب که بنیاد علوی با اهداف محرومیت زدایی و اشتغال پایدار پا در عرصه های مختلف اجتماعی، اقتصادی و گردشگری گذاشته است و تا پنج سال دیگر در مناطق محروم بخش سملقان و مرکزی در حال فعالیت خواهد بود، پروژه های توسعه کسب و کار را از اولویت این بنیاد عنوان کرد و افزود: در مانه و سملقان ۱۲۶ نقطه محروم شناسایی شده است.
امینی اظهارداشت: با توجه به بررسی های انجام شده، مانه و سملقان در طرح صنعت آمایش استان وضعیت خوبی ندارد.
وی جمعیت ساکن در روستاهای این شهرستان را ۲۳ درصد بیشتر از میانگین استان عنوان کرد و افزود: سرمایه های طبیعی در روستاهای این شهرستان برای مردم مفید است و می توان از آنها بهتر بهرهمند شد.
مجری طرح ملی آبادانی و پیشرفت شهرستان مانه و سملقان، با انتقاد از اینکه متاسفانه خدمات فقط در بزرگراه جنگل گلستان به مشهد متمرکز شده است، افزود: حتی این خدمات نتوانسته در اقتصاد این شهرستان تاثیر چندانی داشته باشد.
وی مناطق بکر، جاذبه های گردشگری و توریستی، قطب کشاورزی بودن و پتانسیل های بهکده رضوی را از جمله پتانسیل های بالقوه این شهرستان عنوان کرد و افزود: از همه این امکانات می توانیم با برنامه ریزی ساختاری و ایجاد زیر ساخت های مناسب، اقتصاد را رونق ببخشیم.
نظر شما