ضرورت تفویض اختیار به شهرهای دارای فرمانداری ویژه

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی خواستار تفویض اختیار به شهرهای دارای فرمانداری ویژه شد و گفت: در این صورت بیشتر کارها در خود این شهرها انجام خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رفسنجان احمد انارکی محمدی امروز (شنبه 30 آذر) در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی با محوریت بررسی روند تسهیل در توسعه شهرستان رفسنجان در دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان با اشاره به اینکه فاصله بخش خصوصی تا دولت بسیار است بیان کرد: ۳۷۴ شرکت در کشور وجود دارد که ۷۵ درصد آنها دولتی و سهم نظام و حکومت است که هنوز از بنگاه داری خارج نشدند و ۴۸۳ هزار میلیارد تومان بودجه شرکت های دولتی است.

 

 

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بخش خصوصی مظلوم واقع شده اما شرایط کشور تحریمی و جنگ اقتصادی بر کشور تحمیل شده از طرفی آنچه که امروز قول می دهند و بانک مرکزی عمل نمی کند نیز شرایط را سخت کرده است؛ سالانه 55 میلیارد دلار از ناحیه صادرات نفت و 47 میلیارد دلار از صادرات محصولات غیر نفتی ارز وارد کشور می شود که 4 میلیارد دلار آن در مورد صادرات محصولات کشاورزی است، برای وارد کردن ارز حاصل از صادرات پسته هم گفته اند که به هر نحوی باید این ارز وارد کشور شود چه از طریق کالا و چه از طریق سامانه های نیما و غیره.

 

وی ادامه داد: طرح بانکداری اسلامی که در کشورهای شرق آسیا و کشورهای حاشیه خلیج فارس در حال اجرا است و از سال 1362 در کشور به اجرا در نیامده که اخیرا" به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده و قرار است اجرایی شود.

 

 

انارکی محمدی خاطرنشان کرد: پرداخت سود مرکب و سودهای ربوی هم که برای افراد سخت و دشوار است با پیگیری این مهم در مجلس شورای اسلامی و کمیسیون اقتصادی مجلس قرار شد این سودها حذف شود و به ویژه شرکت هایی که تا سقف 4 میلیارد تومان و افراد حقیقی هم تا سقف 500 میلیون تومان تسهیلات دریافت کرده اند برای بازپرداخت این تسهیلات با سود اولیه به بانک ها پرداخت کنند.

 

 

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی به اجرای طرح انتقال آب از خلیج فارس به مرکز کشور اشاره و بیان کرد: آب خلیج فارس تا نیمه اول سال آینده به رفسنجان خواهد آمد، ایستگاه های بین راهی و آخرین ایستگاه پمپاژ این طرح در رفسنجان است و با اجرای این طرح 4.6 متر مکعب آب بر ثانیه در این مسیر به رفسنجان خواهد آمد.

 

 

وی افزود: شرکت های گل گهر و مس باید بیشتر به فکر توسعه منطقه باشند لذا بیشترین سود سهام این شرکت ها متعلق به دولت است پس برای توسعه منطقه بهتر است افراد و شرکت های سهام دار که پول خود را در بانک ها پس انداز می کنند برای سرمایه گذاری به کار گیرند که قطعا سود خوبی ضمن اشتغالزایی ایجاد می شود.

 

 

وی گفت: طرح جامع منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان بررسی و اجرا خواهد شد، 1800 هکتار زمین به این منطقه ویژه اقتصادی اضافه شده تا سرمایه گذاران بتوانند طرح هایی را اجرا و اشتغال و بهره وری و رونق اقتصادی ایجاد شود.

 

 

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: کشاورزان در سراسر کشور تاکنون 270 میلیارد تومان بابت بیمه باغات خود به دولت پرداخت کردند در حالی که تاکنون 1500 میلیارد تومان دولت از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی بابت خسارت به کشاورزان اعطا کرده است؛ پرداخت این سهم بیمه، برای شمال استان کرمان 70 میلیارد تومان بوده که یک ماه اخیر به حساب کشاورزان این خطه واریز شده است.

 

 

وی در بحث راه آهن هم تصریح کرد: در  آینده ده ها میلیون تن ذخایر از معادن استان کرمان استخراج می شود که نیاز به خط ریلی برای انتقال این ها به کشورهای خارجی داریم؛ 5 خط ریلی هم اگر در مسیر یزد، کرمان و جنوب شرق کشور راه اندازی شود باز هم کمبود خط ریلی داریم اما مجوز راه اندازی خط ریلی احمدآباد- انار- رفسنجان- کرمان اخذ شده است.

 

 

انارکی محمدی با اشاره به اینکه تفویض اختیارات به شهرهایی که فرمانداری ویژه دارند به ویژه رفسنجان؛ اعطا شود تا بیشتر کارها و امورات در این شهرها انجام شود؛ خاطرنشان کرد: 1400 حلقه چاه کشاورزی در انار و رفسنجان وجود دارد که با توجه به اینکه از سال 53 حفر چاه کشاورزی در کشور ممنوع شد اما در این دو شهرستان تعداد چاه ها افزایش یافت و در حال حاضر نیز 35 چاه غیبر مجاز در رفسنجان و انار داریم.

کد خبر 870607

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha