۱۶۸ مقاله به دومین همایش ملی کسب و کارهای الکترونیکی ارسال شده است

جلیلی صفریان با اشاره به اینکه دانش و پژوهش همواره در کنار هم هستند و تا پژوهشی نباشد دانشی هم وجود ندارد، گفت: تعداد ۱۶۸ اثر و مقاله از تمامی استان‌های کشور به دبیرخانه این همایش ارسال شد که از این تعداد ۱۲۰ اثر و مقاله پذیرفته شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «هاشم جلیلی‌صفریان» در دومین همایش ملی کسب و کارهای الکترونیکی با رویکرد اقتصاد مقاومتی، اظهار داشت: دانش و پژوهش همواره در کنار هم هستند و تا پژوهشی نباشد دانشی هم وجود ندارد و اگر مدیریت دانش موفق باشد کسب و کار الکترونیکی هم موفقیت‌آمیز خواهد بود و در همین راستا دومین همایش مدیریت دانش و کسب و کارهای الکترونیکی با رویکرد اقتصاد مقاومتی در مشهد برگزار شده است.

 

مسئول برگزاری اجرایی دومین همایش ملی کسب و کارهای الکترونیکی با رویکرد اقتصاد مقاومتی با اشاره به نقش کلیدی کسب و کارهای الکترونیکی در جامعه، افزود: کسب و کارهای الکترونیکی از پیامدهای مهم انقلاب فناوری اطلاعات و ارتباطات بوده که به عنوان یک راهبرد مناسب برای بازاریابی، فروش و یکپارچه‌سازی خدمات بر خط نقشی موثر، کلیدی و تاثیرگذار داشته است و معتقدیم که این نوع کسب و کارها با خلق ارزش منحصر به فرد بوده و بهترین فرصت‌ها را فراهم می‌کند.

 

وی در رابطه با آثار مقالات ارسالی به دبیرخانه این رویداد علمی، گفت: تعداد ۱۶۸ اثر و مقاله از تمامی استان‌های کشور به دبیرخانه این همایش ارسال شد که از این تعداد ۲۵ درصد آثار و مقالات ارسالی از خراسان رضوی و ۷۵ درصد دیگر از ۲۸ استان دیگر هستند و از مجموع آثار و مقالات ارسالی ۱۲۰ اثر و مقاله پذیرفته شده است.

 

جلیلی‌صفریان با بیان اینکه در دومین همایش ملی مدیریت دانش در توسعه کسب و کارهای الکترونیکی شاهد رشد بیش از ۷۰ درصدی آثار پذیرفته شده بوده‌ایم، تصریح کرد: از مجموع آثار و مقالات پذیرفته شده ۵۵ مورد در قالب سخنرانی و ۶۵ مورد دیگر در قالب پوستر ارائه می‌شود و در پایان این همایش از ۳ برگزیده هر بخش با اهدای هدایایی ارزنده تقدیر به عمل آمد.

 

مسئول برگزاری اجرایی دومین همایش ملی کسب و کارهای الکترونیکی با رویکرد اقتصاد مقاومتی تاکید کرد: یکی از نقاط ضعف کشور عدم بهره‌برداری از دانش نخبگان بوده و تولید علم منجر به تولید ثروت نمی‌شود و بهره‌برداری‌ها را دیگر کشورها دارند و امیدواریم با برگزاری این رویداد شاهد توجه بیشتر مسئولان در بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان جامعه باشیم.

 

روش‌های تجارت الکترونیک موجب رونق کسب و کارهای بسیاری شده است

 

در این همایش «حمید طباطبایی» هم اظهار داشت: امروزه تجارت الکترونیک در ایران و جهان از جایگاهی ویژه برخوردار است و چرخه تامین زمانی با موفقیت اجرا می‌شود که کلیه فرآیندها الکترونیکی، آنلاین و ۲۴ ساعته شده باشد و در کسب و کار الکترونیکی زمان‌هایی همچون ساعات اداری و کاری مطرح نیست.

 

دبیر کمیته اجرایی دومین همایش ملی کسب و کارهای الکترونیکی با رویکرد اقتصاد مقاومتی افزود: مدیریت دانش همواره با تبادل دانش تاکید دارد، به این ترتیب که با به کارگیری سرمایه فکری برای دستیابی به پاسخ‌های نوآورانه در رویارویی چالش‌های جدید به سازمان‌ها و نظام‌های اجتماعی در سطوح مختلف کمک می‌کند و لذا ضرورت دارد که دانش و مهارت‌های فناوری در جامعه به اشتراک گذاشته شود.

 

وی با بیان اینکه نقش تجارت الکترونیک در کشور مغفول مانده است، خاطرنشان کرد: به وجود آمدن روش‌های تجارت الکترونیک موجب رونق و ایجاد شدن کسب کارهای بسیاری در سطح جهان شده است، به شکلی که برای سردمداران این صنعت در آمدهای هنگفتی را به ارمغان آورده است به‌طور مثال برخی شرکت‌ها هستند که درآمد سالانه‌شان بالغ بر ۲۰۰ میلیارد دلار است و قطعاً با حمایت مسئولان میزان بهره‌وری‌ها بیش از این هم خواهد شد.

 

مقالات ارسالی به دومین همایش ملی کسب و کارهای الکترونیکی رشد ۷۰ درصدی داشته است

 

در ادامه همایش هم «سعیده باباجانی» تصریح کرد: این همایش در محورهای مدیریت دولت الکترونیک، اقتصاد، حسابداری، هوشمندسازی و مدیریت تولید برگزار شده در این همایش ۳ سخنرانی کلیدی و ۲ نشست تخصصی برگزار می‌شود و در کنار پنل‌های تخصصی را هم خواهیم داشت.

 

دبیر کمیته علمی دومین همایش ملی کسب و کارهای الکترونیکی با رویکرد اقتصاد مقاومتی تاکید کرد: تعداد ۱۶۸ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده که از این تعداد ۱۲۰ اثر پذیرفته شده و در میان مقالات بیشتر آثار از خراسان رضوی، تهران و یزد بوده است؛ در سال گذشته که نخستین همایش ملی کسب و کارهای الکترونیکی با رویکرد اقتصاد مقاومتی در مشهد برگزار شد ۹۰ اثر ارسالی و ۷۰ اثر پذیرفته شده داشتیم که امسال و در دومین دوره این همایش شاهد رشد بیش از۷۰ درصدی مقالات ارسالی و پذیرفته‌شده شده بودیم.

 

وی در رابطه با نقش اثرگذار مجموعه‌های علمی در توسعه اشتغال‌های محوری پایدار و تخصص‌گرایانه، گفت: مجموعه‌هایی همچون دانشگاه‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان و غیره که این کارهای عظیم و گسترده را انجام می‌دهند باید از نیروی انسانی قوی، متخصص، خودباور و با روحیه قوی و اعتماد به نفس بالا برخوردار باشند و معتقدیم که اینگونه برنامه‌ها موجب رشد و ارتقاء علوم، تحقیقات، فناوری‌ها و اشتغال‌های پایدار در جامعه می‌شود.

کد خبر 870008

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha