معرفی شخصیت­‌های ممتاز، جریان معرفت عمومی را تقویت می‌کند

سیدعباس صالحی با بیان اینکه یکی از شخصیت­‌هایی که در استمرار اعتلای معرفت و باور دینی مجاهدتی با برکت داشته، عالم ارجمند آیت ­الله حاج شیخ «عبدالنبی نمازی» است، گفت: شناخت و معرفی شخصیت­‌های تاثیرگذار، جریان معرفت عمومی را تقویت می‌کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شمال استان اصفهان، دکتر «سید عباس صالحی» صبح امروز (پنج شنبه ۲۸ آذر) در پیامی به آیین نکوداشت آیت‌الله عبدالنبی نمازی عنوان کرد: « فضائل نیکان و بزرگان، سرمایه‌­ای معنوی و سیره صالحان و پارسایان، الگویی مطمئن برای جامعه‌­ای است که در اندیشه­‌های آرمانی خود طالب جاودانگی است. از این رو شناخت و معرفی شخصیت­‌های ممتاز و تاثیرگذار، جریان معرفت عمومی را تقویت و چراغی‌ فرا راه پویندگان مسیر معرفت می‌افروزد.

 

در ادامه پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی که توسط حجت‌الاسلام و المسلمین «محمدعلی انصاری» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان قرائت شد، آمده است: در پرتو انوار قرآن و عترت، جامعه ایمانی این اقبال بلند و افتخار بزرگ را یافته که «راه سعادتمندی» را بپیماید و در مسیر «کمال» زیستی معناگرا داشته باشد. یکی از شخصیت­‌هایی که در استمرار اعتلای معرفت و باور دینی مجاهدتی با برکت در حوزه علم و اخلاق داشته، عالم ارجمند آیت ­الله حاج شیخ عبدالنبی نمازی است.

 

 

 

 

صالحی در ادامه تاکید کرده است: ایشان با درک علمای بزرگ‌ حوزه نجف، اخلاق‌مداری و دغدغه‌­مندی دینی را محور و مدار زندگی خود قرار دادند و ضمن حضور در مناسبات انقلابی و مبارزاتی، خالصانه در عرصه عمل وارد شدند و در جبهه‌های نور علیه ظلمت متعهدانه شرکت جستند و در سطوح مدیریتی و فرماندهی نیز راهبری هوشمندانه داشتند و در کنارمسئولیت­‌های سنگین اجرایی، تحقیق، پژوهش، تالیف و تدریس علوم الهی را هیچگاه رها نکردند، بلکه با انتظام فکری، بر مشی ارزشمند فقها و علمای پیشین تأکید ورزید و با نگارش بیش از بیست عنوان کتاب در تفسیر و فقه و اصول و اخلاق، جامعه علمی را از برکت رشحات برجسته قلمی خود ­بهره مند ساختند.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن تقدیر از مردم کاشان در برگزاری نکوداشت این عالم جلیل القدر آورده است: اهتمام ارزشمند مردم فهیم و ولایتمدار و مسئولان شهر فرهنگی کاشان در پاسداشت و نکوداشت این عالم بزرگوار که قریب چهارده سال در این شهرستان محوریت امور دینی و فرهنگی و نمایندگی ولی­‌فقیه را عهده دارند، اقدامی شایسته است و البته از اهالی دین­دار و دوستدار مفاخر دینی دارالمؤمنین جز این انتظار نیست.

 

صالحی در ادامه این پیام افزوده است: اینجانب به سهم خود از زحمات دست‌اندرکاران این رویداد مبارک صمیمانه  قدردانی نموده و از درگاه خداوند متعال برای ایشان در استمرار پیشبرد امور دینی و قرآنی، بسط سیره نبوی و علوی و گسترش فرهنگ ایثار و فداکاری شهر پر افتخار کاشان توفیق روزافزون مسألت دارم. »

عبدالنبی نمازی در سال ۱۳۲۷ در شهر بوشهر به دنیا آمد. وی پس از طی دوره دبستان، به حوزه رو آورد و پس از طی دروس ادبیات عرب در آبادان در سال ۱۳۴۱ به نجف اشرف عزیمت کرد. نمازی در سال های تحصیل خود به محضر علمای بسیاری شرفیاب شد. او در نجف اشرف به درس علمایی چون محمدحسین موحد نجف آبادی، کاظم تبریزی، صدرا بادکوبه‌ای، سید عبدالاعلی سبزواری و علی آزاد قزوینی رفت. وی در حوزه علمیه قم نیز در درس خارج فقه و اصول محمد علی اراکی، میرزا هاشم آملی، سید علی علامه فانی اصفهانی و سید محمدرضا گلپایگانی رفت و در دروس فلسفه رضا صدر و محمد محمدی گیلانی حاضر شد.

 

وی از روحانیون مبارز انقلابی است که  در عملیات مرصاد بر اثر اصابت ترکش به سختی مجروح  شد و پس از مجروحیت هم در جبهه حاضر می شد.

 

آیت الله نمازی از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون مسؤولیت های مهمی را بر عهده داشته است که نمایندگی امام خمینی(ره) در اطلاعات کل سپاه، دادستانی کل کشور، عضویت جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، نمایندگی استان های بوشهر، تهران و اصفهان در مجلس خبرگان رهبری و نمایندگی ولی فقیه و امامت جمعه شهرستان کاشان از مهم ترین مسؤولیت های این عالم مجاهد است.

 

وی  در این سال ها در زمینه‌های گوناگون به پژوهش پرداخته‌است که «مصباح الشریعة فی شرح تحریر الوسیله»، «ولایت فقیه»، «معاد از دیدگاه آیات و روایات»، «صفات و شرایط رهبری در اسلام» ،« پاسخ به شبهات پیرامون ولایت فقیه»، «تفسیر ۶ جلدی هدی» از جمله تالیفات اوست./

 

کد خبر 869974

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha