به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، سرهنگ«سید علی حسینی» با اشاره به اینکه آموزش، ضامن ارتقاء امنيت ترافيكي و ابزاري براي توسعه نظارت اجتماعي است، در جمع دانشجویان دانشگاه علمی و کاربردی استان مرکزی گفت: امنیت ترافیکی سلامت و آرامش خاطر افراد جامعه را به دنبال دارد که این مهم با آموزش میسر می شود.
رئيس پليس راهور فرماندهي انتظامي استان مرکزی با بیان اینکه آموزش و بازآموزي قوانين يكي از ابزارهاي لازم در استمرار و ارتقاء امنيت ترافيكي و ضرورتي براي جامعه پذيري و توسعه نظارت و كنترل اجتماعي است، افزود: كاهش تصادفات و حوادث رانندگي به عنوان يكي از مطالبات مردمي و دغدغه هاي مقام معظم رهبري است و موفقيت در اين عرصه و جامه عمل پوشاندن به فرامين رهبر فرزانه انقلاب، مستلزم احساس مسئوليت جمعي، همت همگاني و توسعه آموزش هاي همگاني در حوزه قوانين و مقررات راهنمايي و رانندگي است.
این مقام مسئول پایبندی به قوانین و مقررات و رعایت نظم و قانوان را سبب ایجاد نظم و امنیت اجتماعی دانست و بیان کرد: اگر همه افراد جامعه به این مهم عمل کنند نظم و انضباط اجتماعی خود به خود در جامعه حاکم می شود.
وی بر اطلاع رساني جامع، استفاده مثبت از ظرفيت هاي مراكز آموزشي و بهره گيري از توان جامعه را راهی موثر در پيشگيري از حوادث رانندگي دانست و گفت: ارتقاء فرهنگ ترافیکی با تکیه بر این اصول امکان پذیر است.
سرهنگ حسنی امنیت در همه ابعاد را بستری برای خلاقیت و پویایی جامعه دانست و بیان کرد: ارتقاء كيفي خدمات رساني و حفظ ارزش هاي اسلامي به ويژه در حوزه راهنمايي و رانندگي، تعامل، پاسخگويي و اجتماعي محوري از اهداف پليس استان است که این مهم را مبناي تصميم سازي هاي خود قرار داده است.
رئيس پليس راهور فرماندهي انتظامي استان مرکزی با بیان اینکه پلیس جامعه دانشگاهي را ياور و همراه خود در تحقق اين مهم مي داند، اضافه کرد: امید است جامعه دانشگاهی نیز همراه و همگام با پلیس در این راستا گام بردارند.
وی اظهار کرد: بهره گيري از ظرفيت هاي دانشگاهي براي اتخاذ راهكارهاي كاربردي براي ايجاد و توسعه مشاركت مردمي در ايجاد امنيت ترافيكي امری ضروری است.
این مقام مسئول ادامه داد: بايستي با برنامه ريزي و ايجاد بسترهاي مناسب، زمينه بهره گيري كاربردي از پژوهش هاي دانشگاهيان در بهره مند شدن صحيح از سرمايه هاي به خوبي نهادينه و فرهنگ سازي شود.
نظر شما