حجت پیرایش در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان اظهار داشت: دانش آموزان عشایر پیش از این در فضای نامطلوب مدارس خشتی و گِلی آموزش می دیدند که بر اثر بارندگی های امسال تخریب شده بود و این کانکس ها جایگزین آن شد.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش شیروان با بیان اینکه برای خرید هر دستگاه کانکس، ۴۵۰ میلیون ریال اعتبار از محل کمک های خیران و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هزینه شده است، گفت: هر یک از این کانکس ها ظرفیت پذیرش ۱۵ دانش آموز را دارد که برای ساماندهی آموزش دانش آموزان ابتدایی عشایر در نظر گرفته شده است.
پیرایش افزود: مقطع متوسطه اول عشایری شهرستان شیروان، دو مدرسه دخترانه شبانه روزی با هشت کلاس درس، دو مدرسه پسرانه شبانه روزی با هفت کلاس و یک مدرسه مختلط روزانه با سه کلاس درس دارد.
معاون توسعه مدیرت و پشتیبانی آموزش و پرورش شیروان گفت: در مقطع متوسطه دوم عشایری شیروان نیز یک مدرسه شبانه روزی دخترانه با دو کلاس درس و یک مدرسه شبانه روزی کارآفرین پسرانه با هشت کلاس درس فعالیت دارد.
شهرستان شیروان بیشترین شمار دانش آموزان عشایری استان خراسان شمالی را دارد و هم اکنون هزار و ۳۳۳ دانش آموز عشایر در ۱۰۴ آموزشگاه ابتدایی، متوسطه اول و دوم و شبانه روزی این شهرستان تحصیل می کنند.
نظر شما