یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در صنعت حمل و نقل جاده‌ای کشور شاغل هستند

تیموری گفت: در سطح کشور یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر شاغل در صنعت حمل و نقل جاده‌ای وجود دارد که در مجموع با تمامی اعضای خانواده‌های آنان می‌توان گفت که حدود ۶ میلیون نفر از این صنعت ارتزاق می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «محمد تیموری» امروز (۲۷ آذر) در مراسم گرامیداشت هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری، اظهار داشت افزود: با استفاده از ظرفیت وسیع حمل و نقل در محور شرق تحقق ترانزیت ۵۰ میلیون تن کالا در کشور محقق خواهد شد و در حال حاضر سالانه ۱۰ میلیون تن کالا از کشور ترانزیت می‌شود که ۸.۵ میلیون تن آن جاده‌ای و مابقی از طریق راه‌آهن انجام می‌شود که با فعال شدن بندر چابهار و کریدور شرق می‌توان از ظرفیت حمل و نقل به شکل بهتری بهره گرفت.

 

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای کشور به وجود ۴ پایانه مسافربری مهم در خراسان رضوی اشاره کرد و افزود: بسیاری در تلاش هستند ما را از شاهراه حمل و نقلی دنیا خارج کنند، اما شرکت‌های حمل و نقل بخش خصوصی از تعبیر این خواب شوم جلوگیری کردند.

 

وی ضمن اشاره به فرمان امام خمینی(ره) در سال ۶۲ و در بحبوحهجنگ تحمیلی مبنی بر تخلیه بنادر کشور از کالای اساسی، بیان کرد: امسال هم با وضعیت مشابه‌ای مواجه هستیم و بسیج تخلیه کالای اساسی در بندر امام خمینی(ره) را داشتیم، در این بندر روزانه به‌طور میانگین ۱۵۰۰ کامیون بارگیری می‌شود که در ایام یاد شده به همت فعالان عرصه حمل و نقل به روزانه ۳ هزار بارگیری رسیده و کالاهای اساسی در سراسر کشور به‌موقع توزیع شده است.

 

تیموری ظرفیت ناوگان حمل و نقل مسافری جاده ای را دارای ظرفیت مشخص دانست و تصریح کرد: در ایام اربعین حسینی، ۲۸ صفر و شهادت امام رضا(ع) در مشهد و با حضور فعال متولیان حوزه حمل و نقل جابه‌جایی حجم عظیم و میلیونی زائران پیاده حسینی و رضوی به‌خوبی انجام شد و با حضور پلیس از بروز مشکلات حمل و نقلی، ترافیکی و صف‌های طولانی در پایانه جلوگیری شد.

 

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای کشور حمل و نقل را شریان حیاتی کشور دانست و تاکید کرد: جایگاه حمل و نقل جاده‌ای ایران به دلیل موانع طبیعی، وجود کویر و دو رشته کوه مرتفع، توسعه نیافتگی راه‌آهن در همه نقاط کشور و وضع تحریم‌های ظالمانه علیه ناوگان هوایی کشور خاص است.

 

وی ادامه داد: در بخش جاده‌ای ۶۰۰ هزار راننده با کارت هوشمند و ۷۶۰۰ شرکت حمل بار و مسافر با استفاده از ۳۵۰ هزار دستگاه کامیون و ۱۰۰ هزار وسیله نقلیه مسافری سالانه ۶۰۰ میلیون تن کالا و یک میلیارد نفر مسافر را در طول ۲۲۰ هزار کیلومتر راه بین شهری و روستایی کشور جابه‌جا می‌کنند.

 

تیموری گفت: ارزش این میزان راه به قیمت سال ۹۴ حدود ۲۰۰ هزار میلیارد تومان است و این سرمایه ارزشمند حاصل تلاش نسل‌های مختلف در راستای توسعه صنعت حمل و نقل بوده است؛ در سطح کشور ۲۲ هزار راهدار و ۱۲ هزار ماشین‌آلات سنگین راهداری و ۷۰۰ راهدارخانه فعال وظیفه نگهداری از راه‌ها را در سرما و گرما و شب و روز انجام می‌دهند.

 

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشورافزود: در سطح کشور یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر شاغل در صنعت حمل و نقل جاده‌ای وجود دارد که در مجموع با تمامی اعضای خانواده‌های آنان می‌توان گفت که حدود ۶ میلیون نفر از این صنعت ارتزاق می‌کنند.

کد خبر 869738

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha