به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ منوچهر رزم جو (چهارشنبه27 آذر) در کارگروه اشتغال و کارآفرینی استان با محوریت اشتغال روستایی گفت: چهار مرحله از پول صندوق توسعه ملی برای اشتغال پایدار روستایی آزاد شده که تاکنون 13 هزار و 300 میلیارد تومان است و حدود 120 هزار طرح در سطح کشور از محل این اعتبارات اجرایی شده است.
معاون امور سرمایه گذاری، فرهنگی و اجتماعی معاونت توسعه روستایی مناطق محروم کشور افزود: راه اندازی دهکده خرما در استان کرمان کار بسیار خوبی بوده است که در شهرستان بم به اجرا می رسد.
رزمجو در ادامه با اشاره به اینکه مبنا و اساس روستا، کار کشاورزی است، گفت: در رابطه با توزیع بخشی از اعتباراتی که در استان پخش شده است حدود 53.3 درصد در بخش کشاورزی بوده که جذب شده اما علیرغم این 53 درصد بخش کشاورزی و با توجه به بررسی که در کارگروه ملی داشتیم بیش از 60 درصد با نهادهای حمایتی به بخش دام تخصیص داده شده است.
وی افزود: استان کرمان در زمینه صنایع دستی و فرش دستباف نیز ظرفیت های بسیار خوبی دارد که باید در این زمینه سرمایه گذاری کرد.
معاون امور سرمایه گذاری، فرهنگی و اجتماعی معاونت توسعه روستایی مناطق محروم کشور ادامه داد: تسهیلات اشتغال روستایی باید منجر به توسعه روستا شود که براساس بررسی ها حدود 60 درصد اشتغال های خرد و کوچک است.
نظر شما