خلیل رنجبر، رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در سنندج، اظهار داشت: از ابتدای سال تحصیلی جاری تا کنون بیش از یکصد ساعت آموزش تخصصی برای 400 نفراز اولیای دانشآموزان در 35 مدرسه با نیازه ویژه درشهرستانها و مناطق تابعه استان برگزار شده است.
وی افزود: انتخاب سرفصلهای آموزشی مناسب، مرتبط بودن محتوای آموزشی در نظر گرفته شده برای این جلسات با نیازهای واقعی والدین، زمان و مکان مناسب برگزاری این دورهها، روزآمد و کاربردی بودن مطالب ارائه شده را در کیفیت بخشی به آموزشها و ایجاد انگیزه در مخاطبان برای حضور در این جلسات مهم است.
رنجبر با اشاره به اهمیت آموزش خانواده و اولیای دانشآموزان با نیازهای ویژه در سطح استان تصریح کرد: تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان امری دشوار، حساس و مهم است و انجام این مهم به نحو مطلوب، همسویی و هماهنگی بین دو نهاد خانواده و مدرسه را میطلبد.
وی اذعان کرد: اولیا در فرآیند رشد و سرنوشت تحصیلی تربیتی دانشآموزان نقش بسزایی دارند و زمانی این مشارکت و تعامل اثر بخشتر خواهد بود که اولیا در خصوص ضرورتها و آمادگیهای مورد نیاز برای تعلیم و تربیت دانشآموزان اطلاعات و آموزشهای مناسب را به نحو احسن کسب کنند.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان،اظهار داشت: اگر نظام آموزشی بتواند میان تربیت به معنای واقعی در خانه و مدرسه هماهنگی ایجاد کند، جامعه به سوی سلامت، آرامش و رشد مناسب هدایت میشود.
رنجبردر پایان با اشاره به نقش مهم ارتباط بین خانه و مدرسه در رشد تربیتی و تحصیلی دانشآموزان افزود: آموزش خانواده به عنوان یکی از مباحث مهم فرهنگی و اجتماعی از برنامههای مهم و تأثیرگذار آموزش و پرورش است.
نظر شما