به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «مرتضی جمشیدی» امروز (یکشنبه 24 آذر) در نشست خبری با اصحاب رسانه، از برگزاری 2 رویداد دیجیتالی در خوزستان خبر داد و اظهار کرد: این رویدادها شامل سومین نمایشگاه رسانه های دیجیتالی و اولین دوره جشنواره جایزه فیروزه در استان است.
معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با بیان اینکه این 2 رویداد (30 تا 5 دی) همزمان با نمایشگاه کتاب استان در نمایشگاه بین المللی اهواز برگزار می شود افزود: نمایشگاه رسانه های دیجیتالی استان در بخش هایی شامل نرم افزارهای رایانه ای و تلفن همراه، رسانه های اجتماعی، پایگاه های اینترنتی، کلینیک و مرکز مشاوره سواد فضای مجازی، بازی و پویانمایی ایده و کسب و کارهای نوپا، برگزاری کارگاه های آموزشی و بین الملل برپا می شود.
وی به اولین جشنواره جایزه فیروزه در استان اشاره کرد و اذعان داشت: این جشنواره در چهار بخش محصولات و هدایای فرهنگی بومی، کسب و کارهای نوپا (استارتاپ)، نواها و موسیقی محلی و نوشت افزار برگزار می شود.
«سید مصطفی موسوی» در خصوص نمایشگاه رسانه های دیجیتالی استان تصریح کرد: در این نمایشگاه دستاوردهای کسانی که در حوزه دیجیتال محصولات و تولیداتی داشتند، کارآفرینی انجام دادند و یا در رویدادهای پارک علم و فناوری شرکت کردند و نیاز به دیده شدن دارند، به نمایش گذاشته می شود.
مسئول مجتمع دیجیتال استان خوزستان اضافه کرد: پیش از این اقدامات خوبی در حوزه رسانه های دیجیتال انجام می شد ولی جایی برای دیده شدن این دستاوردها نبود که با اهتمام اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان این محصولات در قالب 40 غرفه همزمان با نمایشگاه کتاب استان به نمایش درمی آید.
وی ابراز امیدواری کرد: با همکاری و حمایت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و استانداری خوزستان بتوانیم بزرگترین و اثرگذارترین رویداد حوزه دیجیتالی را برگزار و حداکثر بهره برداری را از این نمایشگاه داشته باشیم و اتفاقی را رقم بزنیم که دیگر کارآفرین و تولیدکننده ای در استان نباشد که بخواهد برای دیده شدن به سایر استان ها کوچ کند.
«ارسلان عبداللهی» نیز در خصوص جشنواره جایزه فیروزه بیان کرد: این جشنواره چهار دوره به صورت ملی توسط وزارت فرهنگ و اشاد اسلامی برگزار شده و خوزستان این رویداد را برای اولین بار است که به صورت استانی اجرا می کند.
دبیر اجرایی اولین جشنواره جایزه فیروزه خوزستان مهلت شرکت در این جشنواره را تا (15 دی) عنوان کرد و ادامه داد: تولیدکنندگان خوزستانی می توانند در چهار بخش محصولات و هدایای فرهنگی بومی، کسب و کارهای نوپا (استارتاپ)، نواها و موسیقی محلی و نوشت افزار در این جشنواره شرکت کنند.
وی هدف از برگزاری این جشنواره را فرهنگ سازی در استفاده از کالاهای مصرفی ایرانی _ اسلامی بر اساس فرهنگ و سنتی های غنی موجود در استان دانست و ابراز کرد: اساس کار را بر روی تولیدات بومی استان گذاشتیم و از تمام افرادی که در زمینه محصولات فرهنگی در استان فعالیت دارند طی اعلام فراخوان رسمی این جشنواره در سایت جشنواره جایزه فیروزه دعوت به عمل آمد.
عبداللهی با بیان اینکه در بخش موسیقی و نواها تنها آثاری پذیرفته و داوری می شوند که در آنها زبان ها و گویش های بومی خوزستان استفاده شود اظهار داشت: در بخش کسب و کار نیز آثار افرادی داوری می شود که به حرفه و کارهای خلاق بومی اعم از صنایع دستی، گردشگری و فرهنگی مشغول هستند.
وی با اشاره به اینکه در بخش نوشت افزار و تولیدات دیجیتال نیز بومی بودن آثار مهم تلقی می شود گفت: در زمینه محصولات فرهنگی و هدایا نیز آثاری مدنظر است که محوریت آنها خوزستان باشد و به عنوان هدیه یا کالایی با موضوعی این استان تولید شده باشد.
نظر شما