به گزارش خبرنگار گروه اندیشه خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین «سید رمضان موسوی مقدم» در مراسم نکوداشت هفته پژوهش که امروز (یکشنبه، 24 آذرماه) در دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار شد، با بیان اینکه وحدت به معنای دست کشیدن از اصول و اعتقادات نیست، گفت: منظور ما از وحدت، وحدت مطلق نیست همان طور که به دنبال وحدت مقطعی و موقت نیستیم بلکه مراد، وحدت معقول و مرتبط با معارف قرآن و اهل بیت (ع) است.
قائم مقام رئیس سازمان صدا و سیما افزود: طی دو قرن اخیر 14 عالم جهان اسلام اعم از شیعه و سنی مروج وحدت بوده اند و بر دوری از اختلافات و تفرقه ها تاکید کرده اند.
وی اضافه کرد: فزون خواهی استکبار جهانی منشا و ریشه اصلی دامن زدن به اختلافات میان مذاهب اسلامی است زیرا نخبگان و اندیشمندان جهان اسلام همواره کارهای بزرگی برای تغییر انجام داده و در این زمینه گام های بلندی برداشته اند. مکاتبات میان حضرت آیت الله بروجردی و رییس الازهر نمونه مذکور و موفق اقدامات نخبگان در جهان اسلام است.
وی در ادامه با بیان اینکه امت واحده و امت وسط از تاکیدات قرآن است، گفت: دین عامل وحدت است و افراد را با نژادها و قومیت های مختلف در فضایی سراسر کل آرامش در کنار هم جای می دهد.
موسوی مقدم در بخش دیگری از سخنان اش با بیان اینکه دشمنان در رسانه ها نوع جدیدی از اختلاف انگیزی را دنبال می کنند، گفت: استکبار جهانی در طراحی جغرافیای جهان اسلام نیز بذر اختلاف را پاشیده است و به همین دلیل عمده اختلافات مرزی در جهان بین کشورهای اسلامی روی داده است.
قائم مقام رییس سازمان صدا وسیما تاکید کرد: اگر مسلمانان به صورت عادی به زندگی خود ادامه می دادند هیچ گونه اختلافی میان آنان ظهور نمی کرد، همان طور که از سویی بزرگان مذاهب چهارگانه اهل سنت در کلاس درس امام جعفر صادق (ع) شرکت می کنند و از سوی دیگر ائمه اطهار(ع) شیعیان را به حضور و مشارکت در نماز جماعت و تشییع جنازه اهل سنت توصیه می کردند.
وی ادامه داد: امروزه رسانه های استکبار جهانی شعار «اختلاف بینداز و حکومت کن» را با ترفندهای مختلف در میان مسلمانان پیاده می کنند. بررسی ها نشان می دهد به طور ویژه حدود 400 رسانه فارسی و عرب زبان یک هدف مشترک یعنی ایجاد اختلاف میان مسلمانان را دنبال می کنند.
موسوی مقدم در ادامه با بیان اینکه هجمه رسانه ها علیه اسلام در چهارچوب یک رقابت رسانه ای قابل طرح و بررسی نیست و عده ای که معتقد به رقابت رسانه ای هستند، کاملا در اشتباه هستند، ابراز کرد: در این زمینه یک جنگ تمام عیار وجود دارد تا به اختلاف بین شیعه و سنی دامن بزنند. اگر موضوع رقابت در میان بود وقتی به شبهات پاسخ داده می شد نباید این شبهات در دیگر در رسانه ها مطرح می شد، طرح مجدد شبهاتی که به آنها پاسخ دقیق، مستند و محکم داده شده است حکایت از جنگ رسانه ای استکبار علیه اسلام دارد.
وی در ادامه ایجاد شبهات و ابهامات فکری را بزرگترین مشکل جهان اسلام دانست و اظهار کرد: رسانه های معاند بستر فکری و اعتقادی را برای انجام عملیات انتحاری مهیا می کنند و انجام همین عملیات ها موجب شده است تا رسانه های استکباری قرآن را کتاب تروریست پرور معرفی کنند.
قائم مقام رییس سازمان صدا و سیما گفت: امروزه سوء استفاده های زیادی از سوی غربی ها نسبت به رسانه ها انجام می شود در حالی که همین ها مدعی اول آزادی بیان در رسانه ها هستند در حالی که این موضوع فریبی بیش نیست.
وی در پایان با اشاره به نظر یک اندیشمند غربی درباره حق بودن اسلام، خاطرنشان کرد: این اندیشمند معتقد است میزان هجمه ها علیه دین اسلام آن قدر زیاد است که اگر این دین برحق نبود، تاکنون مانند بسیاری از مکاتب مادی از بین می رفت. از سوی دیگر همین دانشمند می گیود اگر سایر مکاتب الهی که وی از آنها نام می برد در معرض یک صدم این هجمه ها قرار می گرفتند تاکنون نامی از آنها بر جای نمانده بود؛ بنابراین همه اینها نشان دهنده حقانیت دین اسلام است.
نظر شما