به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، «پیمان صالحی» شب گذشته (شنبه 23 آذر) در برنامه تیتر امشب شبکه خبر سیما با اشاره به نقش پژوهش در اشتغال و تولید و اقتصاد کشور و با بیان اینکه در سالهای اخیر اتفاقات خوبی در عرصه پژوهش رخ داده است، گفت: حداقل در ۱۵ سال اخیر ریل گذاری مناسبی صورت گرفته است تا کسانی که وارد چرخه نوآوری یعنی تبدیل ایده به محصول و عرضه آن در بازار میشوند، بتوانند مسیر تجاری سازی ایدههای خود را بگذرانند.
معاون نوآوری و تجاری سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه نظام نوآوری ما خوشبختانه نظامی پیوسته است، افزود: نوآورانی که از دوره دبیرستان وارد دانشگاه میشوند با ادبیات نوآوری و تجاری سازی آشنا میشوند و در مراکز رشد، بارور شده و به آنها کمک میشود که با کمترین ریسک ایده هایشان را به محصول تبدیل کنند.
وی با اشاره به فعالیت ۴۸ پارک علم و فناوری در کشور گفت: پشتیبانی مالی از نوآوران و ایدههای آنها نیز مسیر مشخصی دارد و در هر سطحی چگونگی و سطح مورد نیاز حمایتها مشخص است.
صالحی گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی تاکنون حدود ۲۲۰۰ میلیارد تومان وام و تسهیلات در اختیار شرکتهای دانش بنیان گذاشته است.
در ادامه این برنامه خبری معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز پیشرفتهای حوزه داروسازی را از تبعات مفید توجه به تجاری سازی پژوهشها خواند و گفت: یکی از نیازهای اصلی بخش سلامت، داروها هستند که خوشبختانه ما در بخش داروسازی پیشرفت چشمگیری داشته ایم.
«رضا ملک زاده» با بیان اینکه ما توانسته ایم بازار را در اختیار تولیدات داخلی قرار دهیم و در سطح جهانی نیز تا رده هشتم داروسازی صعود کرده ایم، گفت: در حال حاضر میتوانیم همه داروهای مهم بیماران را در داخل تولید کنیم و اگر بستر صادرات و حضور در بازارهای جهانی فراهم باشد، فرصت بسیار خوبی برای فعالیت در زمینه صادرات خواهیم داشت./
نظر شما