«سید کریم موسوی» در حاشیه برگزاری آئین اختتامیه نخستین جشنواره ملی قرآنی مدهامتان ویژه روستاها و عشایر کشور، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در دزفول اظهار کرد: با توجه به نبود مسابقات قرآنی ویژه برای روستائیان و عشایر، برپایی چنین جشنواره ای احساس می شد که خوشبختانه به همت ستاد کانون های مساجد برگزار شد.
داور نخستین جشنواره ملی قرآنی مدهامتان روستایی به آسیب های موجود در مسابقات و جشنواره های قرآنی پرداخت و تصریح کرد: مسابقات باید با نیت پرورش برگزار شوند نه با نیت کسب رتبه و این پرورش ها باید در همه مسابقات بیشتر مدنظر قرار داده شود.
وی با بیان اینکه پرورش قاری و حافظ به آسانی حاصل نمی شود اضافه کرد: باید در راستا و همزمان با برگزاری این گونه مسابقات، شرایطی برای پرورش و تربیت نیروهای قرآنی ایجاد شود.
موسوی با تاکید بر لزوم اولویت قرار دادن پرورش شرکت کنندگان و علاقه مندان در مسابقات افزود: تربیت آوایی قاریان و تربیت فعلی و عملی قرآن باید در دستور کار قرار گیرد و در این مسیر گام هایی برداشته شود.
وی با اشاره به اینکه منتخبان این جشنواره باید دیده شوند عنوان کرد: همچنین لازم است در مسابقات ملی برای منتخبان سهمیه ای در نظر گرفته شود چرا که معمولا این گونه نیست و باید بودجه ای مشخص برای قرآن، قرآن پروری و آموزش نخبه های قرآنی تخصیص داده شود.
داور نخستین جشنواره ملی قرآنی مدهامتان روستایی با اشاره به اینکه اکثر قاری های ممتاز از روستائیان هستند ابراز کرد: ستاد مساجد و دولت که در راس قرار دارد باید برای این موضوع سهمیه ای را اختصاص دهند و این قطعا نتایجی مثبتی را همراه خواهد داشت.
وی کانون های مساجد را ستادی کاملا ساختاری دانست و تاکید کرد: با توجه به اینکه این ستاد مرتبط با لایه های مردم است، مسئولان باید برای مصوب کردن بودجه تخصصی برای مساجد اقدام کنند.
نظر شما