بهترین کار فرهنگی بیان قرآن به زبان ساده و قابل فهم برای مخاطب است

رئیس ستاد اقامه نماز کشور گفت: برای اینکه بتوانیم کار فرهنگی انجام دهیم نیازی به برگزاری جشنواره ها و مراسمات و هزینه زیاد نیست بلکه همین که بتوانیم قرآن را با زبان ساده به مخاطب انتقال دهیم، اثرگذاری بالایی دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «حجت الاسلام محسن قرائتی» امروز (شنبه 23 آذر) در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره قرآنی مدهامتان ویژه روستائیان و عشایر کشور که به میزبانی خوزستان و در شهر منتطران دزفول برگزار شد اظهار کرد: برای اینکه بتوانیم کار فرهنگی انجام دهیم نیازی به برگزاری این همه جشنواره و مراسم و هزینه زیاد نیست بلکه همین که بتوانیم قرآن را با زبان ساده به مخاطب انتقال دهیم هم قصه است، هم تاریخ و هم تفسیر و همین امر اثرگذاری بالایی دارد.

 

رئیس ستاد اقامه نماز کشور افزود: اینکه می گویند امام زمان (عج) 313 سرباز دارد به این معنی است که کارها با 313 مدیر پیش می رود و نیاز به این همه مدیر و سمت در ادارات و در پست های مختلف وجود ندارد.

 

وی در خصوص مصادیق «عباد الصالحین» که در نماز به آنان سلام می ‌فرستیم اشاره کرد و ادامه داد: این سؤال وجود دارد که وقتی در نماز سلام می فرستیم، عباد الصالحین در شرایط امروز جامعه مصداق چه کسانی و چه چیزهایی است.

 

این مفسر قرآن کریم تصریح کرد: اولین سلام به یاران حضرت مهدی (عج) است چرا که در قرآن آمده بندگان صالح حکومت آخر تاریخ را خواهند داشت؛ دوم هر پدر زنی که به داماد سخت نگیرد خداوند وی را از صالحان برشمرده است (اشاره به داستان ازدواج دختر شعیب نبی با حضرت موسی دارد).

 

وی با اشاره به اینکه سومین سلام به کسانی است که دشمن را عصبانی و غضبناک کنند اذعان داشت: موشک ها، پهبادها و هر نوع اختراعی که توسط جوانان ساخته می شود، ورزشکاری که با اسرائیلی ها مسابقه نمی دهد و هر حرکتی که موجب خشم و عصبانیت دشمن شود، این افراد از صالحان هستند.

 

حجت الاسلام قرائتی با بیان اینکه عمل صالح آن چیزی است که با انجام آن کفار از کارها و حرکات شما غیض کنند و عصبانی شود ابراز کرد: هر حرکتی که خنثی شد و دشمن عصبانی شود عمل صالح برای شما نوشته می شود اما امتی که تاجرش رباخوار و عوامش ترسو باشد و دانشمندش قانون را عوض کند مورد غضب خدا قرار می گیرد.

 

وی با اشاره به اینکه وقتی قرآن را زنده کنیم همه چیز داریم و نیازی به رادیو، تلویریون، تبلیغات، جشنواره و ... نیست خاطر نشان کرد: اگر دست ما به قرآن باشد هیچ گاه گول نمی خوریم و پشیمان هم نمی شویم.

 

رئیس ستاد اقامه نماز کشور خطاب به مسئولان فرهنگی و دست اندرکاران این جشنواره عنوان کرد: مسیر کار خود را طوری قرار دهید که مخاطبان شما جوانان باشند، باید سراغ نسل نو و جدید بروید و آنها را دریابید و نتیجه و خروجی کار شما تاثیرگذاری بر نسل نو باشد.

 

وی بیان کرد: قرآن 268 قصه دارد اگر بتوانیم همین قصه ها را به زبان ساده و قابل فهم برای کودکان و نوجوانان بیان کنیم، قرآن را اقامه کردیم و به دنبال آن همه چیز اقامه می شود؛ باید مزه قرآن را بچشیم تا توفیق یابیم به دیگران نیز بچشانیم.

 

کد خبر 867795

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha