به گزارش خبرگزاری شبستان: حجتالاسلام والمسلمین «حبیبرضا ارزانی» در آیین اختتامیه نخستین جشنواره ملی مدهامتان ویژه روستاییان و عشایرکشور، ضمن تشکر و قدردانی از میزبانی استان خوزستان و شهرستان ولایتمدار دزفول در برگزاری این جشنواره قرآنی اظهار داشت: کانونهای فرهنگی هنری مساجد خاستگاه آموزش و تبیین آموزههای قرآنی هستند و میتوانند در ترویج فرهنگ قرآنی نقش بسزایی داشته باشند.
رییس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور بیان کرد: ضرورت ساماندهی و شناسنامهدار کردن فعالیتهای کانونهای فرهنگی هنری مساجد در سایت بچههای مسجد شرایطی را فراهم میکند که مساجد سراسر کشور بتوانند ضمن الگوگیری از یکدیگر، نسبت به تبادل اطلاعات اقدام کنند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با معرفی طرح و رویداد ملی فهما، اهمیت این رویداد را بازگو کرده و افزود: ضرورت دارد کانونهای فرهنگی هنری مساجد علاوه بر ثبت اعضای خود، کلیه فعالیتهای فرهنگی و هنری خود را در این سامانه ثبت کنند.
وی در ادامه روز ولادت حضرت زهرا (سلامالله علیها) را روزی مهم برای کانونهای فرهنگی هنری مساجد دانست و ابراز داشت: در این روز پایتخت ملی فهما مشخص میشود.
حجتالاسلام ارزانی تنها راه کاهش آسیبهای اجتماعی در جامعه را تمسک و انس با قرآن، نماز و مسجد دانست و اظهارکرد: هر چه ارتباط ما با نماز، قرآن، مسجد، معنویات و اخلاق بیشتر شود جامعه فرهیختهتری خواهیم داشت.
رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور خوزستان را استان استقامت، مقاومت، پایداری، بردباری، ایثار، شهامت و شهادت عنوان کرد و افزود: خوشبختانه نخستین جشنواره قرآنی مدهامتان روستائیان و عشایر کشور در این استان برگزار شده و بیش از ۷۰ نفر از استانهای مختلف کشور در این جشنواره حضور دارند.
وی به دلایل برگزاری این جشنواره در خوزستان اشاره کرد و اذعان داشت: جلسات متعددی برای برگزاری این جشنواره برگزار شد و با توجه به سابقه خوزستان در امور قرآنی به این نتیجه رسیدیم که این جشنواره در این استان برگزار شود.
حجت الاسلام ارزانی با بیان اینکه خوزستان روستاهای بسیاری دارد اما با توجه به ظرفیت ها و استعدادهای بسیار ویژه ای که روستای شهید محمد منتظری به خصوص در زمینه قرآنی داشت تصمیم گرفتیم جشنواره را در این روستا برگزار کنیم.
وی خاطرنشانکرد: از برکات قرآن و برگزاری این جشنواره این بود که این روستا و قریه به شهری به نام منتظران تبدیل شد که این تمدن اصیل اسلامی را که با آمدن قرآن صورت گرفت به فال نیک میگیرم.
رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: یکی از دلایلی که دزفول جهت برگزاری این جشنواره انتخاب شد این بود که این شهرستان در کل کشور بالاترین استقبال مردم از مسجد را دارد. باید مدلی که ائمه جماعت این شهرستان از طریق آن با مردم برخورد میکنند و تربیت دینی و اخلاقی را ترویج میدهند، برای تمام کشور نهادینه کنیم.
وی به رویداد ملی فهما اشاره کرد و یادآور شد: با توجه به اینکه اعتبارات کانونهای مساجد بسیار اندک است و طی دو سه سال اخیر نیز افزایش اعتباری صورت نگرفته و در این مدت قطعا هزینهها و حجم کارهای انجام شده بیشتر بوده، تلاش کردیم زیرساختی را تحت عنوان بچههای مساجد آماده کنیم.
حجتالاسلام ارزانی با اشاره به اینکه در این سامانه ۱۸ عنوان از فعالیتهاییکه باید کانونهای مساجد انجام دهند، وجود دارد ابراز کرد: در زیرساخت کانونهای مساجد میتوانند به وسیله ابزارهایی همچون تلفن همراه، وارد این سامانه شود و فعالیت های خود را با توجه به عناوین موجود بارگذاری کنند.
منبع: روابط عمومی ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور
نظر شما