«قاسم مقدمی» در حاشیه برگزاری نخستین جشنواره ملی قرآنی مدهامتان ویژه روستاها و عشایر کشور، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در دزفول، با بیان اینکه این جشنواره اولین تجربه بوده که استان خوزستان میزبانی را برعهده داشته اظهار کرد: این جشنواره به نوبه خود در سطح کمی و کیفی بسیار خوب برگزار شده هر چند که انتظارات بیشتری جهت بهتر برگزار شدن این رویداد داشتیم.
داور نخستین جشنواره ملی قرآنی مدهامتان روستایی افزود: تاکنون چنین برنامه ای نبوده است که ما آن را نیم یا یک روزه تمام کنیم و از آن جایی که عنوان این جشنواره سراسری است انتظار می رفت به خیلی از روستاها و عشایر جهت شرکت در برنامه اطلاع رسانی شود.
وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در رابطه با ظرفیت های قرآنی عنوان کرد: قطعا در روستاها استعدادها و ظرفیت های بسیار زیادی وجود دارد و همیشه آنها توانسته اند در صحنه های مختلف نقش آفرینی کنند.
مقدمی تاکید کرد: لازم است روستاها بیشتر رصد شوند و کمیت بیشتری جهت شرکت در این برنامه ها دعوت شوند تا بتوانیم در روستاها نیروهای تاثیرگذار قرآنی داشته باشیم و این قطعا در تربیت، نشر، بسط یادگیری، حفظ و فرهنگسازی قرآن کریم بسیار موثر است.
وی ابراز کرد: شکی در وجود برخی محرومیت ها نیست، اما روستائیان و عشایر به دلیل محدودیت از خلاقیت های بیشتری برخوردار هستند که این محدودیت ها نباید مانعی برای رسیدن به هدف و توانایی خود شوند.
داور نخستین جشنواره ملی قرآنی مدهامتان روستایی تصریح کرد: روستائیان و عشایر وقتی به وجود ظرفیت در خود پی بردند باید مسیر را ادامه دهند و در این مسیر توانایی های خود را به فعلیت برسانند و آن را اجرا و عملیاتی کنند.
وی ادامه داد: مسئولان در سال های اخیر توجه ویژه ای به این بخش داشته اند و در خواست ما این است که مجموعه های فرهنگی حمایت خود را از مناطق کم برخوردار و آسیب پذیر بیشتر کنند.
مقدمی خاطر نشان کرد: افراد توانمند و باظرفیت باید با تمام محدویت ها و کم و کاستی های موجود به مسیر خود ادامه دهند تا به درجات ارزشمند دست پیدا کنند.
نظر شما