ظرفیت صادرات محصولات کشاورزی ایران به اندونزی و ساحل عاج بیش از میزان فعلی است

سفیر کشور اندونزی گفت: محصولات کشاورزی مانند خرما و بسیاری از محصولات کشاورزی مانند انجیر از جمله اصلی ترین کالاهایی بود که از ایران گرفتیم و چیزی که به کشور اندونزی صادرات می شود کمتر از آن چیزی است که انتظار داریم.

به گزارش خبرنگار خبرگزای شبستان از کرمان؛ اکتاوینو علیمودین امروز (21 آذر) در مراسم تجلیل از صادرکنندگان نمونه استان گفت: محصولات کشاورزی مانند خرما و بسیاری از محصولات کشاورزی مانند انجیر از جمله اصلی ترین کالاهایی بود که از ایران گرفتیم و چیزی که به کشور اندونزی صادرات می شود کمتر از آن چیزی است که انتظار داریم.

 

 

سفیر کشور اندونزی در ایران افزود: با یکی از تجار کرمانی در اکتبر امسال در نمایشگاه اندونزی ملاقات کردیم و با بسیاری از تجار کرمانی نیز ملاقات داشتیم که بتوانیم رابطه خوب اقتصادی در بخش محصولات کشاورزی مانند خرما، پسته، مقوا و پارچه داشته باشیم.

 

وی گفت: مقامات هر دو کشور سعی کردند که زیرساخت ها را برای صادرات هر دو کشور فراهم کنند لذا انتظار داریم در سال های پیش رو با بسیاری از تجار اندونزی در ایران و کرمان ملاقات داشته باشیم.

 

علیمودین در ادامه با تبریک روز صادرات افزود: ما از صادرکنندگان توقع داریم که حس رقابت داشته باشند تا بتوانند بهتر و مؤثرتر در بحث صادرات باشند.

 

وی گفت: چیزی که مهم است تمهیدات لازم برای پروسه گرفتن ویزای تجار اندونزی از طریق سفارت در اندونزی است تا این پروسه راحت تر شود و تعاملاتی در زمینه اقتصادی با ایران داشته باشیم و مهم است  که با حمایت مسئولین اتاق کرمان بتوانیم محصولات کرمان را در کشور اندونزی داشته باشیم.

 

تاماکولو واتارا در این مراسم با اشاره به اینکه بار دوم است که به کرمان سفر دارم که بسیار خوشایند بود و حضور من برای این است که اعلام آمادگی کنم تا کشور ما با ایران تعامل بیشتر داشته باشد، گفت: کشور ساحل عاج زمینه بیشترین فعالیت کشاورزی را دارد و برای این همکاری با اتاق بازرگانی کرمان برای ما خوشایند است.

 

سفیر ساحل عاج افزود: در سال 2 میلیون تن کاکائو در جهان در ساحل عاج تولید می شود که اولین رتبه را در جهان داریم و همچنین در زمینه کائوچو و قهوه هم رتبه اول داریم.

 

وی بیان کرد: با عاملین اقتصادی ایران می توانیم همکاری داشته باشیم و دعوت می کنم از صادرکنندگان استان کرمان که تحقیقی روی کشورهای آفریقایی داشته باشند زیرا ما گندم و برنج را به ساحل عاج وارد می کنیم و خودمان تولیدی نداریم پس برای صادرکنندگان ایرانی و به خصوص صادرکنندگان کرمان می گویم زمینه صادرات در کشور ما وجود دارد.

 

اوتارا در ادامه گفت: کشورهای آفریقایی در حال رشد هستند که هرساله 5 درصد رشد افزایش می یابد پس به کشورهای آفریقایی به عنوان یک قاره ای که قطحی است نگاه نداشته باشید زیرا در ۱۰ سال اخیر 9 درصد رشد اقتصادی داشتیم.

 

وی بیان داشت: با حضور خود از صادرکنندگان استان کرمان درخواست دارم که حتماً سفر تحقیقاتی به ساحل عاج داشته باشند و در این رابطه سفارت کاملاً در اختیار آنان است.

کد خبر 867072

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha