به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، «حسین فلاح» در آغاز سفر خود به سمنان در نشست بررسی زیرساخت های ارتباطی استان سمنان بابیان اینکه نصب دکلها میتواند نقاط کور شهری را برطرف کند، تأکید کرد: نصب دکلهای مخابراتی و امواج آن بر اساس استاندارد و مطالعات علمی اجرا میشود و هیچ مدرک مستند اثبات شده مبنی بر ضرر وجود ندارد و باید فرهنگ اشتباه اصلاح شود.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: برخی مردم معتقد هستند که این دکلها برایشان ضرر دارد که این البته فرهنگی اشتباه است که در بین مردم نهادینهشده و نمیگذارد که بعضاً اپراتورها در نقاط کور شهری دکل قرار دهند.
وی بابیان اینکه یک هزار و ۲۴۶ روستای کشور دارای پوشش نسل سه و چهار اینترنت یا همان تری جی و فور جی هستند بیان کرد: پوشش اینترنتی شهرهای جدید نیز با همکاری اپراتورها در دستور کار است.
فلاح ارتقای پوشش جادههای کشور تا پایان دولت دوازدهم را دیگر اولویت وزارت ارتباطات برشمردوادامه داد: تا سال ۱۴۰۰ بیش از ۹۸ درصد راههای کشور تحت پوشش اینترنت خواهند بود.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور با اشاره به اینکه برای ارتقای خدمات در حوزه ارتباطات هماکنون پوشش مخابراتی ۱۸هزار کیلومتر از جادههای کشور از طریق رومینگ تأمینشده و تنها پنج الی شش هزار کیلومتر دیگر باقی مانده است اظهارداشت:عمده مشکلات در پوشش اینترنت در بخش روستایی است و در بخش شهری و جادهای کمتر مشکلداریم.
وی تصریح کرد: با برنامهریزیهای انجامشده رفع مشکلات و تقویت پوشش مخابرات و ارتباطات مناطق روستایی در دستور کار قرار دارد.
فلاح بابیان اینکه اپراتورها آمادگی رفع نقص و پوشش در شهرهای بزرگ دچار نقطه کور در پوشش مخابراتی را دارند، تأکید کرد: برخی مقاومتها از سوی مردم دراینباره وجود دارد.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان کرد: هیچ کلمهای به نام اینترنت ملی نداریم و عبارت درست «شبکه ملی اطلاعات» است.
وی اظهار داشت: شبکه اینترنت به معنی اتصال شبکه ها به یکدیگر است و ارتباط کشور با دنیا باید از طریق شبکه ملی اطلاعات برقرار شود.
فلاح با بیان اینکه در کشور شبکه ملی اطلاعات داریم که یکی از سرویسها اینترنت است، یادآور شد: شبکه ملی اطلاعات در واقع از طریق سرویسهای داخلی تقویت میشود تا اگر از سمت خارج اینترنت قطع شد در ارائه خدمات خلل ایجاد نشود.
نظر شما