به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، آیت الله «عبدالکریم عابدینی» در مراسم اختتامیه هفنه پژوهش و فناوری و تجلیل از پژوهشگران برتر که امروز (چهارشنبه ۲۰ آذر) در سالن اجتماعات دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین برگزار شد، بیان کرد: ما در نظام مقدس جمهوری اسلامی زندگی می کنیم و متفخر هستیم کتابی به نام قرآن کریم داریم و انبیا عظام، فرستادگان خدا و شخصیت های برجسته، الگوهای زندگی ما هستند و این سوال وجود دارد در این عرصه ها آیا قرآن و ائمه اطهار اثری و مطلبی در خصوص پژوهش برای ما دارند.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین ادامه داد: ما وقتی متنون دینی خود را مشاهده می کنیم، می بینیم که می گویند شما در صورتی می توانید وارد عرصه متون دینی شوید که اهل تفکر و اندیشه باشید و اگر اهل فکر و انتخاب نباشیم و افکار و اندیشه ها را مقایسه نکنیم، ما را سرزنش می کنند.
وی اضافه کرد: هیچگاه خداوند متعال بنده ای را نمی پسندند که همه چیز را چشم بسته قبول کند زیرا با آموزه های دینی نمی توان به صورت بخشنامه ای ارتباط برقرار کرد و اگر اینگونه باشد این امر ارزش انسان را به اندازه یک ربات تنزل می دهد.
آیت الله عابدینی افزود: بر اساس آنچه در سوره مبارکه آل عمران آمده است، آُفرینش زمین و آسمان و اینکه شب و روز در پی هم می آیند، اینها نشانه های خداوند است و وقتی این نشانه ها کنار هم قرار می گیرد، نشانی و آدرس خداوند متعال می شود و اینها هم فقط برای کسانی که اولوالالباب هستند نشانه است.
وی توضیح داد: در خصوص اینکه اولو الالباب چه کسانی هستند هم باید گفت اولوالالباب آنهایی هستند که اگر ایستاده اند، نشسته اند، افتاده اند، خوشحال، فقیر، ثروتمند و یا منزوی هستند و صاحب اختیار و یا توانمند هستند، در هر شرایطی ارتباط شان با خدا برقرار است وهمواره در حالات مختلف زندگی اهل ذکر و تفکر هستند.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین گفت: فکر و اندیشه مانند نهال است که باید در سرزمین آباد کاشته شود و برای آباد شدن این زمین هم حضرت علی (ع) فرمودند قلب تو با یاد خدا آباد می شود و وقتی قلب با یاد خدا آباد شد، فعالیت های اندیشمندانه در این سرزمین آباد، نتیجه خوبی می دهد و چنین فردی اثرگذار بوده و مردم برکات او را مشاهده می کنند.
وی اضافه کرد: عبادت فقط زیاد نماز خواندن و روزه گرفتن نیست عبادت تفکر در امر خدا است ان شاالله همه این عبادت ها قبول باشد و در مسیر اقامه صلاة باشد.
در ادامه معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین اظهار کرد: ۲۵ آذر ماه، روز پژوهش را گرامی می داریم و سال پژوهشی دیگری را پشت سر گذاشته و توانستیم دستاوردهای پژوهشی را عرضه کنیم.
«مهدی زندیه» عنوان کرد: زحمت یکساله ای کشیده شد که محصول آن با عنوان اختتامیه ارائه می شود و برای گرامیداشت این هفته ستادی به ریاست استاندار محترم شکل گرفت که از همه کسانی که در این ستاد تلاش کردند تشکر می کنیم.
وی افزود: شعار پژوهشی امسال، «پژوهش اثربخش، فناوری ارزش آفرین و رونق تولید» است که بر این اساس مشخص است که محور کارهای پژوهشی که تحقیقات است در چه جهتی خواهد بود.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین خاطر نشان کرد: یکی از اقدامات در این برنامه، تجلیل از پژوهشگران است که با بررسی های صورت گرفته به ۷۰ نفر پژوهشگر رسیدیم که از این تعداد ۲۴ نفر انتخاب شدند.
وی با اشاره به ضرورت ارتباط بین دانشگاه، صنعت و جامعه تأکید کرد: در خصوص حلقه مفقوده ارتباط بین دانشگاه صنعت و جامعه، برنامه هایی در هفته پژوهش گذاشته شد و جلسات متعددی برگزار و سه نشست صنعتی و دانشگاهی در پارک علم و فناوری برگزار شد؛ در واقع بهترین کاری که می توانیم انجام دهیم، حضور دانشگاهیان در حوزه صنعت و حضور صنعتگران در دانشگاه است.
زندیه در پایان از برگزاری یلدای کارآُفرینی در هفته آتی در دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین خبر داد.
نظر شما