به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ورامین، بهمن خطیبی در جمع معتمدین این شهرستان اظهار داشت: حل مشکلات محلات اهمیت دارد ذهن مردم نباید دغدغه امور کوچک که رفع آنها با تلاش حداقلی انجام میشود را داشته باشد.
خطیبی گفت: در محل فرمانداری جلسات بطور مداوم با اقشار مختلف با تعداد محدودتر و نشست های هم اندیشی نیز با حضور تعداد بیشتری از افراد بصورت دوره ای انجام و مشکلات دائم به مقامات بالادستی منتقل می شود.
وی بیان داشت: معتمدین هر شهرستان بی مزد و منت دغدغه مشکلات مردم را پیگیری می کنند و این کار برای ما ارزشمند و برای نظام فرصت مغتنمی است، هدف همه ما این است که کشور قدرتمندی داشته باشیم چرا که مردم ما انصافا مسائل را خوب تجزیه تحلیل کرده و حضور خوبی در صحنه های مختلف دارند و در اغتشاشات اخیر دیدیم که خط خود را از اشرار جدا کردند.
فرماندار قرچک گفت: مردم ما همیشه در فراز و نشیب های انقلاب اسلامی همراه بودند و پاسخ محکم به دشمنان قسم خورده دادند و خرسند هستیم معتمدین به خوبی در جریان مشکلات شهرستان قرار دارند چرا که شهرستانی که تازه تأسیس میشود نیاز به بودجه و اعتبارات بیشتر و زیرساختهای لازم دارد.
خطیبی با بیان اینکه برخی از ادارات اصلی قرچک هنوز مستأجر است گفت: این ادارات زمین در اختیار دارند اما اعتباری برای ساخت نیست و با گذشت بیش از ۴۰ سال از تأسیس شهرداری هنوز زیرساخت شهری در قرچک به وضع مطلوب نرسیده و با مشکل روبرو است.
خطیبی اظهار داشت:در این شهر فرمانداری از سال ۹۱ کار خود را آغاز کرده و به دنبال رفع مشکلات متعدد و مطالبات بحق مردم است و تمام تلاش ما این است که معیشت مردم تقویت شود.
وی عنوان داشت: برای ساخت دو تقاطع راه آهن در محمد آباد و داودآباد و برای رسیدن به نقشه جامع جهت حل مشکلات شهر وروستاها نزدیک به ۱۰ جلسه با مقامات ارشد ملی وزارت راه و شهرسازی، راه آهن و استانداری گذاشتیم و پیگیر هستیم چراکه تأثیر مثبتی در عبور و مرور مردم خواهد داشت.
خطیبی افزود: از سال ۸۷ پروژه جمع آوری فاضلاب شهری تعریف شده اما فعالیت اصلی طی چهار سال اخیر صورت گرفته و از مجموع ۲۰۰ کیلومتر خط انتقال فاضلاب ۱۱۲ کیلومتر انجام شده است.
فرماندار قرچک گفت: احداث تصفیه خانه فاضلاب نیز آذرماه برای انتخاب پیمانکار به مناقصه رفته و محل تصفیه خانه نیز مشخص شده و پروژه خط انتقال آب از سد ماملو برای ۵۰ سال آینده این شهر و شهرهای مجاور پیش بینی شده که بیش از ۵۰ میلیارد هزینه دربرداشته است و هزینه کرد این همه اعتبار برای دستیابی به آب پایدار شهری و سالم است.
نظر شما