خبرگزاری شبستان-گلپایگان: طرح سه شنبه های مهدوی که سال 96، با حرکت افطاری ساده در ماه رمضان شروع شد و برای ادامه حرکت، سه شنبه ها با نیت سلامتی امام زمان (عج) و برای یاد کردن از امام (عج) به ارائه خدمات فرهنگی اجتماعی به مردم پرداخت و تاکنون بیش از 300 شعبه با 500 هزار نفر خادم افتخاری دارد.
طرح سه شنبه های مهدوی یک سال است که در دانشکده فنی و مهندسی گلپایگان توسط چند دانشجو با هدف یادآوری و ترویج فرهنگ ظهور در کنار روزمرگی ها، افزایش ساعت مطالعه و اطلاعات دانشجویان کلید خورده است.
«فاطمه منصوری» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در گلپایگان ایده این طرح را نداشتن حال و هوای مهدوی دانشگاه توصیف کرد و ادامه داد: سه شنبه های مهدوی یک پویش کشوری بود که در این دانشگاه اجرا نمی شد و لذا با همت چند دانشجو کار را شروع کردیم و تا کنون 40 سه شنبه مهدوی را از سال گذشته و در دو ترم برگزار کردیم.
مسئول پویش سه شنبه های مهدوی در دانشگاه فنی و مهندسی گلپایگان در تشریح محتوای این طرح گفت: هدف اصلی یادآوری و ترویج فرهنگ ظهور و پس از آن ترویج نهج البلاغه خوانی و نیز افزایش میزان ساعت مطالعه کتاب است و از این رو به برگزاری مسابقات کتابخوانی، حفظ 14 حکمت نهج البلاغه و خرید و به امانت سپردن کتابها، وقف کتب برای گردش میان دانشجویان و تصمیم به عهدهای مهدوی است.
وی استقبال دانشجویان از طرح را در همه زمینه ها و از هر قشر دانشجو را غیر قابل پیش بینی وصف کرد و افزود: دانشگاه فنی و مهندسی گلپایگان با کمبود بوجه به خصوص در بخش فرهنگ آن رو به رو است و این سه شنبه های مهدوی با حمایت های مالی و معنوی از بیرون دانشگاه و یا بچه های دانشجو تامین می شود.
منصوری با تأکید بر این نکته که این کار، تلاش یک جنبش دانشجویی است و توسط دانشجویان دغدغه مند اداره می شود، از سنگ های جلوی پای این طرح از طرف دانشجو و دانشگاه گلایه کرد و از حل مشکلات و پیش روی حرکت با حمایت صاحب اصلی این طرح ابراز رضایت کرد.
این دانشجو که خود را ترم 7 رشته مهندسی صنایع معرفی می کند، در خصوص تدبیر برای ماندگاری این طرح گفت: طرح اکنون با همیاری دانشجویان با ورودی هایی پایین که دغدغه دارند و جهادی و انقلابی هستند، در حال پیگیری است و هدف آن تاثیرگذاری روی قشر سفید و خاکستری جامعه است که انتظار اثری انسان ساز با عنایت امام زمان (عج)، بر روی دانشجو می رود.
انتظار عملی و ترویج فرهنگ آن، هرچند در ابتدا با مطالعه آغاز می شود، اما تلاش دانشجو برای فهمیدن و عمل به آن در زندگی خود، گامی موثر و انسان ساز در زندگی هر ایرانی می تواند باشد، امری که این دانشجویان با همه مشکلات، در راه آن قدم گذاشتند و صاحب اصلی این حرکت نیز بی شک از آن خواهد کرد.
به گزارش شبستان، شهرستان گلپایگان دارای 7 مرکز دانشگاهی فنی ومهندسی، فنی شهدا، پیام نور، علمی کاربردی، آزاد اسلامی،غیر انتفاعی پیام و دانشکده پرستاری با حداقل 7 هزار دانشجو است./
نظر شما