به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، «افشین کلاهی» شب گذشته (سه شنبه 19 آذر) در برنامه گفتگوی ویژه خبری درباره نقش و جایگاه شرکت های دانش بنیان در اقتصاد کشور به ارائه توضیحاتی پرداخت و با اشاره به اینکه از ظرفیتهای قانونی برای کمک به شرکتهای دانش بنیان میتوان استفاد کرد، گفت: ساختار اداری کشور بر مبنای فروش نفت و واردات کالا بنا شده و ساختار بروکراتیک اداری است و از طرف دیگر، کار دولت ها، تخصیص منابع برای اهداف موجود بوده است.
رئیس مجمع کسب و کارهای دانش بنیان اتاق بازرگانی با بیان اینکه تحت حمایت قانون ۴ هزار و ۷۰۰ شرکت دانش بنیان را رشد دادیم، گفت: اینکار انجام شد تا بخشی از کار تولید ثروت را در کشور انجام دهند.
وی با اشاره به اینکه این شرکتها پس از ورود به بازار کسب و کار با شرایط نامناسبی مواجه میشوند، گفت: ساختار شرکتهای دانش بنیان و استارتاپها با این فضا مأیوس نیست و نقس کشیدن برای آنها سخت میشود.
کلاهی با اشاره به اینکه سازمان تامین اجتماعی، سازمان خدماتی است، گفت: این سازمان مبالغی را از شرکتهای دانش بنیان میگیرد تا به عنوان کارگزار، مدیریت و برای کارگران و کارمندان هزینه کند، اما چنین رفتار خدماتی را در سازمان تامین اجتماعی نمیبینیم و برخورد آنها با کارفرما و کارگر، خدمات محور نیست بلکه برخورد مطالبه گر است./
نظر شما