برقراری عدالت در حمایت از کانون های مساجد از مزایای طرح ملی فهما است

طاهریان برقراری عدالت در حمایت از کانون های مساجد را از مزایای طرح ملی فهما دانست و گفت: در این راستا هر کانونی که فعالیت بیشتری داشته باشد از حمایت های بیشتری نیز برخوردار می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «مرتضی طاهریان» امروز (سه شنبه 19 آذر) در نشست ستاد فهما خوزستان، با اشاره به دغدغه های مدیران کانون های مساجد در زمینه انجام فعالیت های فرهنگی هنری در مساجد اظهار کرد: این دغدغه ها نشات گرفته از عشق به کار فرهنگی و تعلق خاطر به فعالیت در مساجد است و این وظیفه ما را دو چندان می کند.

 

معاون ستاد ساماندهی و شبکه سازی ستاد هماهنگی کانون های مساجد کشور با بیان اینکه 27 سال از تاسیس کانون های مساجد می گذرد و در این سال ها با چالش های جدی مواجه بودیم افزود: بخشی از این چالش ها هویتی بود که سال گذشته در قالب اساسنامه کانون ها در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید.

 

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 25 هزار کانون در سراسر کشور فعالیت می کنند که از این تعداد یک هزار و 100 کانون در استان خوزستان فعال است اذعان داشت: پس از ابلاغ اساسنامه در دی ماه سال گذشته، آیین نامه صدور مجوزها هم باید تصویب می شد که اقدامات آن در شورای سیاستگذاری صورت گرفت.

 

طاهریان با بیان اینکه شورای سیاستگذاری نیز اتفاق مهمی بود که در مجموعه ستاد و با حضور شخصیت های درجه یک حوزه فرهنگ و دین انجام شد تصریح کرد: اعضای این شورا را وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش و ورزش و جوانان، مرکز مدیریت حوزه های علمیه کشور، شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان اوقاف و امور خیریه و بسیج تشکیل می دهند.

 

وی با اشاره به اینکه این جلسات در جایگاه خوبی تشکیل می شود و علامت خوبی برای وفاق و همگرایی بیشتر است اضافه کرد: به موازات این شورا، شوراهایی نیز در استان ها تشکیل شده و احکام آنها ارائه شده است.

 

معاون ستاد کانون های مساجد کشور با بیان اینکه با هویت بخشی به کانون های مساجد بهتر و شایسته تر می توانیم به کانون ها خدمت کنیم ادامه داد: در حال حاضر در همه بخش ها با مشکلات اعتباری مواجه هستیم ولی همه در تلاش هستند تا بتوانند بهترین خدمات را ارائه کنند.

 

وی کانون های مساجد را یکی از اولویت های مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دانست و عنوان کرد: در این حوزه اگر اعتباری نیاز بوده از سوی وزارت ارشاد دریغ نشده است.

 

طاهریان ابراز کرد: یکی از مطالبات کانون ها این بود که از طریق نرم افزاری با مجموعه ستاد در ارتباط باشند از این رو تصمیم گرفتیم مسیر ارتباطی خود را با مجموعه کانون ها قوی تر کنیم به طوری که هر کسی می توانست با کمک یک تلفن همراه نسبت به ارائه گزارش فعالیت های کانون خود اقدام کند.

 

وی با بیان اینکه از مزایای این طرح برقراری عدالت در حمایت از کانون ها بود به طوری که هر کانونی که فعالیت بیشتری داشته باشد از حمایت های بیشتری نیز برخوردار می شود تاکید کرد: در جریان رویداد ملی فهما فعالیت های بسیاری از سوی کانون های مساجد به ثبت رسید و نکته مهم در این امر این است که بیشتر این فعالیت ها از سوی استان هایی انجام شده که از امکانات کمتری برخوردارند.

 

معاون ساماندهی و شبکه سازی ستاد هماهنگی کانون های مساجد کشور با اشاره به اینکه در جریان رویداد فهما نباید نگاه ما جشنواره ای باشد خاطر نشان کرد: در این رویداد کانون ها فعالیت های خود را در  33 شاخص مورد نظر ثبت می کنند که این شاخص ها هر سال افزایش پیدا می کند و نقطه کمال ما سال 1400 است.

 

وی با بیان اینکه فعالیت ثبت شده کانون ها تا ساعت 24 روز 21 دی ماه سال جاری برای انتخاب پایتخت فهما مورد ارزیابی قرار می گیرد و پایتخت فهما در روز ولادت حضرت فاطمه (س) معرفی می شود گفت: از 22 دی ماه سال جاری فعالیت ها برای ارزیابی کانون ها در سال 99 مورد بررسی قرار می گیرند.

 

طاهریان با اشاره به اینکه درارزیابی کانون ها اقتضائات کانون های روستایی هم در نظر گرفته می شود تاکید کرد: در ارزیابی ها کانون هایی هم که دارای بالاترین امتیاز باشند فعالیت آنها به صورت میدانی نیز بررسی می شود.

 

وی با بیان اینکه کانون هایی که بالاتر از هزار امتیاز داشته باشند و همچنین کانون های رابط و معین حمایت های مالی می شود تصریح کرد: در سطح کشور یک هزار و 200 کانون معین و رابط وجود دارد که بازوان اجرایی مجموعه کانون های مساجد استان ها محسوب می شوند.

 

معاون ستاد هماهنگی کانون های مساجد کشور یاد آور شد: به کانون های فعال تر نگاه ویژه تری صورت می گیرد و بسته های تشویقی در قالب کمک های مستقیم مالی، وام قرض الحسنه، تجهیزات و امکانات، خدمات رفاهی و ... ارائه می شود.

 

کد خبر 866282

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha