«داود جعفری»، در حاشیه مرحله نهایی رقابت های استانی چهاردهمین جشنواره تلاوت های مجلسی مازندران در حسینیه عاشقان ثارالله قائمشهر به خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری گفت: چهاردهمین جشنواره تلاوت های مجلسی در 31 استان در حال برگزاری است و برخی از قسمت های استانی این جشنواره در شهرهای مختلف، برگزار شده است.
دبیر و طراح جشنواره تلاوت های مجلسی کشور اظهار کرد: در 63 شهر و 31 استان، این جشنواره برگزار شده است.
وی با بیان اینکه دور همی قرآنی، تقویت جلسات قرآن، برگزاری جلساتی برای تلاوت قرآن که مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) به آن، تأکید دارند باید با شکوه تمام برگزار شود، ادامه داد: تلاش داریم همانطور که مداحان، جایگاه و واعظین، منبر دارند قاریان قرآن به واسطه حضور در جشنواره تلاوت های مجلسی بیش از پیش دیده شوند.
جعفری گفت: این جشنواره از سال 94 در حسینیه صاحب الزمانی تهران هر چند بسیار کوچک آغاز شد که در حال حاضر چهاردهمین دوره آن در حال برگزاری است.
وی اظهار کرد: 145 شهر در مجموع از ابتدا تا اکنون در این جشنواره شرکت کردند و بیش از 90 اساتید قرآن، ناظرین طرح بودند.
جعفری بیان کرد: مازندران با تدابیری که اندیشیده شد، بسیار باکیفیت بود و استقبال مردم، ما پیش بینی می کردیم که حجم گسترده ای از مردم بیایند و اینقدر استقبال بالا، دور از انتظار نبود.
وی ابراز کرد: مازندران یکی از رقبای سرسخت برخی از استان ها نظیر همدان و کرمان که با کیفیت بهتر، این مسابقه را برگزار کردند به شمار می آید و این انتظار نیست که در همه استان ها با محدودیت هایی دارند نظیر تعامل با دستگاه ها و ادارات متولی امور فرهنگی، کیفیت به یک شکل باشد.
جعفری افزود: تعامل خوب استانداری، فرمانداری، سپاه، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره اوقاف و امور خیریه، تبلیغات اسلامی و بسیج جهت اجرای مرحله نهایی رقابت های استانی چهاردهمین جشنواره تلاوت های مجلسی در مازندران به خوبی، نشان داده شد.
وی اظهار کرد: علاوه بر صرف خبر، کسانی که خبر را می خوانند باید تصاویر این جلسه را ببیند که چه استقبال خوبی از مرحله نهایی رقابت های استانی چهاردهمین جشنواره تلاوت های مجلسی مازندران در حسینیه عاشقان ثارالله قائمشهر، شده است.
جعفری بیان کرد: سونامی مثبت قرآنی در مازندران شکل گرفت و الگویی برای ادارات و مراکزی دیگر که برنامه های قرآنی برگزار می کنند که اگر رویکرد خود را مردمی کنند، مردم در اینگونه از برنامه ها، شرکت گسترده و عظیمی خواهند داشت و حتی راهنمایی های لازم را ارائه می دهند.
وی با اشاره به اینکه 31 استان کشور با حداقل هزینه، جشنواره تلاوت مجلسی را برگزار کردند و همچنان در حال برگزاری است، ابراز کرد: مسئولین باید توجه کنند اگر به جامعه قرآنی، فضا داده شود آن قدر، ایده های خوب وجود دارد که مردم به سمت قرآن بیایند و آن را به خوبی لمس کنند.
جعفری گفت: اصحاب رسانه برای انعکاس این خبر، آن چیزی که باید بیشتر به آن اهمیت دهند، واقعیت جلسه یعنی حضور مردم است چرا که تعداد داوران و متسابقین در همه جا، وجود دارد اما حضور مردم برای انتخاب کردن امانتی که به آنها، سپرده شده، بسیار اهمیت دارد و حضور مردم، متاع گران بهایی است که باید این مهم را در برنامه های خود به عنوان الگو، جاری و ساری کنند.
وی اظهار کرد: در 5 و 6 دی، مرحله کشوری جشنواره چهاردهمین دوره تلاوت های مجلسی را برگزار خواهیم کرد و 27 دی، فجر تلاوت های مجلسی، اجرا خواهد شد و پیش بینی می شود حدود دو و نیم میلیون نفر، مشارکت کنند.
جعفری بیان کرد: برنامه آینده این جشنواره، واردکردن گستره این جشنواره در تمام شهرستان ها و شهرها است که از طریق فراخوان هایی که داده خواهد شد، افرادی که از شرکت در این جشنواره، جا ماندند یک امتیاز به آنها، تعلق گیرد و از طریق خبرگزاری شبستان و خبرگزاری های دیگر که تعامل و همکاری دارند، این فراخوان، اعلام خواهد شد.
نظر شما