به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، «بهروز اکرمی» امروز( دوشنبه 18 آذر) در جلسه مشترك كارگروه امور اجتماعي، فرهنگي و بانوان و خانواده شهرستان شازند، گفت: برای مبارزه با آسیب های اجتماعی باید اولویت های اصلی شهرستان را شناسایی و احصا کرد و طبق آن برای اقشار مختلف جوامع هدف برنامه ریزی و هدفگذاری کرد.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار مركزي افزود: تصمیم گیران باید با سواد و علم کافی وارد شوند و برای همه جنبه های مختلف یک انسان برنامه ریزی کنند زیرا تا سواد کافی نداشته باشیم نمی توان برای انسان که موجودی بسیار پیچیده است تصمیم گرفت.
وی با بیان اینکه باید برای کاهش مشکلات و آسیب ها از منابع محدود حداکثر استفاده را برد، ادامه داد: کسانی که در بطن جامعه هستند بهتر از هر کسی می توانند با شناسایی اولویت های فرهنگی، اقتصادی، سلامت، بانوان و اجتماعی برای گروه های مختلف جامعه هدف برنامه ریزی کنند.
اکرمی با اشاره به فعالیت ۳۰ خانه مردم نهاد در شازند اظهار کرد: هر جا و برای هر مشکلی باید مردم پای کار بیایند و ارگان ها فقط تسهیل گر باشند؛ مشارکت مردم در کاهش آسیبهای اجتماعی تاثیرگذار است و این مشارکت با حساسسازی و بهبود آگاهی جامعه نسبت به خطرات این آسیبها ایجاد میشود.
وی تصریح کرد: چنانچه پالایشگاه، پتروشیمی، نیروگاه و هر بنگاه اقتصادی دیگری در محدوده شهرستان شازند راه اندازی می شود اولین نفع آن باید در جیب مردم شازند برود که حق قانونی مردم شازند است و البته برای این مهم می توان با راهکارهای موجود تصمیم گرفت.
در ادامه این جلسه«مصطفی عرب» گفت: شازند شهری مهاجر پذیر است و سال های اخیر افزایش جمعیت چشمگیری داشته است و به دلیل وجود روستاهای اطراف شازند، بازگشت به روستاها نیز محسوس بوده است.
فرماندار شازند افزود: هزار واحد مسکونی در شازند که به دلایلی آسیب دیده بودند در حال مقاوم سازی و 2 هزار واحد مسکونی دیگر در دست ساخت و ساز است که این به دلیل بازگشت به روستاها فرصت و به علت بی نظمی در رعایت ساخت وساز ها تهدید است.
جلسه مشترك كارگروه امور اجتماعي، فرهنگي و بانوان و خانواده شهرستان شازند با حضور معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار مركزي، فرماندار شازند،مديران كل امور اجتماعي و فرهنگي و امنيتي و انتظامي استانداري ، مديران و مسئولين مربوطه در سالن جلسات فرمانداري برگزار شد.
نظر شما