فرمانده سپاه ثارالله استان روند احداث کمپ کرامت و اهداف آن را تشریح کرد

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان گفت: از یک سال قبل به شکل شبانه روزی تلاش شد و این مجموعه حاصل زحمات جمعی از پاسداران و بسیجیان است که حدود ۳۰ هزار متر مربع قریب به ۳ هکتار ساختمان را به خود اختصاص داده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ سردار غلامعلی ابوحمزه امروز(چهارشنبه 2 بهمن) در مراسم افتتاح کمپ ترک اعتیاد کرامت گفت: کاری که در ایجاد این اردوگاه انجام شد یک سال قبل در جلسه ای که با حضور فرمانده کل سپاه داشتیم، در آنجا مطرح شد که استان هایی که داوطلب شکل گیری اردوگاه هستند اعلام آمادگی کنند که کرمان نیز آمادگی خود را اعلام کرد.

 


فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان افزود: از یک سال قبل تاکنون به شکل شبانه روزی تلاش شد و این مجموعه حاصل زحمات جمعی از پاسداران و بسیجیان است که حدود 30 هزار متر مربع قریب به 3 هکتار ساختمان را به خود اختصاص داده که از این 3 هکتار حدود 2 هزار و 600 متر زیربنا شامل سه خوابگاه به مساحت 240 مترمربع و یک سالن کف خواب و همچنین دو سالن جهت اسکان و همچنین نمازخانه مربوط به خود اردوگاه 340 مترمربع با 28 چشمه سرویس بهداشتی و 25 حمام احداث شده است.

 


وی ادامه داد: ظرفیت این اردوگاه در حال حاضر 80 نفر است و قریب 160 مددجو را می توانیم در اردوگاه پذیرش کنیم و برنامه های آتی ما این است که حدود 400 نفر را در این اردوگاه مورد درمان و اشتغال و صیانت قرار دهیم.

 

سردار ابوحمزه با بیان اینکه در استان کرمان هزار و 800 تا  2 هزار نفر معتاد داریم که اگر 500 نفر را تحت پوشش قرار دهیم، حدود یک چهارم افراد را می توانیم حمایت کنیم؛ گفت: مجموعه ظرفیتی که سپاه در آماده سازی تزریق کرده حدود 18 میلیارد تومان است و  بودجه هزینه شده تا کنون 2 میلیارد و  500 میلیون تومان در طی یکسال بوده است.

 


وی با اشاره به اینکه مجموعه این اردوگاه تقسیم بندی شده و قسمتی برای هواخوری دیده شده و قسمتی از آن را ساختمان اداری تشکیل داده که در کنار آن ساختمان کارگاه محصولات چوبی هم هست؛ افزود: یک فرد خیّر، داوطلبانه این خدمات را آورده و آموزش می دهد؛ کار دیگر این است که با یک کارگاه ام دی اف(MDF) هماهنگ شده و تفاهم نامه بستیم که برخی از افرادی که شرایط لازم را دارند، به کار بگیرد.

 


سردار ابوحمزه در ادامه تصریح کرد: طی جلسات متعدد با بررسی های صورت گرفته دیدیم ترک اعتیاد به تنهایی خروجی ندارد زیرا فرد ترک می کند و بعد از ترک دوباره به دلیل مشکلات زندگی معتاد می شود لذا تصمیم بر این شد که استفاده از روانشناسان برای افراد معتاد و خانواده هایشان در دستور کار قرار گیرد.

 


وی ادامه داد: نکته دوم این است افرادی که مدت درمان آنان تمام می شود هیچ کجا این افراد را قبول نمی کنند اما این افراد را به تناسب توانمندی هایی که دارند دسته بندی کردیم و بحث مهارت آموزی برای این افراد را در دستور کار قرار داریم؛ موضوع دیگر ارتباط گیری با خود این افراد است.

 

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با تأکید بر ایجاد اشتغال و ارتباط گیری با این افراد؛ گفت: با افراد خیّر رایزنی می کنیم تا معتادان بلافاصله بعد از اتمام دوره درمان به کار گرفته شوند و منبع درآمد داشته باشند که خود و خانواده را اداره کنند؛ ارتباط مستمر با این افراد بعد از ترک اعتیاد {مهم} است زیرا این افراد نباید رها شوند بلکه باید با فرهنگ سازی در جامعه بگوییم این افراد مجرم نیستند بلکه این افراد بیمار هستند و باید رسیدگی شوند.

 


وی بسیاری از بزه کاری ها را به خاطر عدم توجه به این افراد دانست و تصریح کرد: اگر بتوانیم این نکات را با همه انجام دهیم راهکاری خواهد بود که از این معضلات و مشکلات جلوگیری می کند و مسئولین باید پشتیبانی های مناسب را به طور مستمر از این کمپ مورد توجه قرار دهند تا بتوانیم کمک کنیم تا با تدابیر در مجموعه اردوگاه ها بتوانیم قدم های وسیع تری برداریم و به نقطه ای برسیم که استان کرمان از ماده 16 پاک شود

 

 

 

کد خبر 864843

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha