به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، «صدیقه ربیعی» در همایش بررسی لایحه صیانت وکرامت امنیت زنان در برابر خشونت بیان کرد: دین اسلام دینی است که در آن به صراحت به تمامی ابعاد حقوق زنان، حقوق خانواده وحتی حقوق شهروندی اشاره شده و اگر امروزه ما شاهد تضییع حقوق زنان در جامعه هستیم این امر برگرفته از خلا عهای قانونی وعدم ضمانت اجرایی قوانین موجود است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین ادامه داد: متأسفانه قوانین موجود در حوزه زنان وخانواده منجر به حفاظت و صیانت از حقوق زنان در برابر خشونت نمی شود و این امر موجب شده که ما شاهد روند سیر صعودی خشونت های خانگی علیه زنان باشیم.
وی عنوان کرد: انتظاری که از این لایحه و در نهایت این قانون وجود دارد، این است که بتواند هم بازدارندگی لازم را ایجاد وهم جنبه حفاظتی و حمایتی از حقوق زنان را داشته باشد .
ربیعی تصریح کرد: به صورت کلی جرم انگاری خشونت علیه زنان اعم از خشونت های کلامی و نامرئی وخشونت های فیزیکی، موضوعی است که منجر به حمایت و صیانت بیشتر از زنان می شود به ویژه خشونت های کلامی و غیر فیزیکی که مثل آزار واذیت های جسمی قابل اندازه گیری نیستند نه از طرف فاعل و نه از طرف خشونت دیده به عنوان یک خشونت ، چندان به رسمیت پذیرفته نمی شود درصورتی که بر اساس نظر روانشناسان و جامعه شناسان خشونت های کلامی وروانی اثرمخرب تری بر زندگی یک زن وارد می کند .
وی عنوان کرد: مخالفان این لایحه، این لایحه را تضاد با ارزش ها و قداست خانواده می دانند در صورتی که باید به این نکته توجه کرد اگر زنان و مادران یک جامعه احساس امنیت نداشته باشند به تبع آن کودکان ومردان آن جامعه و در واقع کل جامعه هم از محملی امن و آسوده محروم می شوند .
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین یادآور شد: خشونت علیه زنان خشونتی است برعلیه کل جامعه، مادران و زنان به عنوان اولین متولیان تربیت و پرورش فرزندان به حساب می آیند که اگر مورد بزه و خشنوت واقع شوند نمی توانند نسل سالمی را تحویل جامعه دهند.
نظر شما