خبرگزاری شبستان - البرز: ۱۶ آذر برای تاریخ ملت ایران و نظام اسلامی انقلابی که قریب چهل سال از عمر آن می گذرد، جایگاه ویژه ای دارد چرا که محوریت آن را مقام علم و آگاهی که همان « دانشجو» است، بیان می کند.
اینکه ۱۶ آذر به عنوان یک روز تاریخی چه شواهدی از جایگاه ارزشی دانشجو به همراه دارد، یک طرف حقیقت تراز معیار دانشجوی انقلابی است و باورهایی که دانشجوهای امروز با باور به آن این راه را طی می کنند طرف دیگر ماجرا است.
سال ۱۳۳۲ در روز ۱۶ آذر، جمعی از نخبگان دانشجو در محل دانشگاه تنها به دلیل اعتراض به حضور آمریکایی ها در جریان لایجه کاپیتولاسیون به شهادت رسیدند و خون سرخ آنان بر خیابان های کوی دانشگاه تا همیشه تجلی مقام حق طلبی دانشجو شد.
« آیت الله سیدمحمدمهدی حسینی همدانی» به عنوان یکی از افراد اهل فن در خصوص دانشجو و مولفه های این عنوان شاخصه هایی را مطرح کرد که ضرورت بازخوانی آن ضرورت این جایگاه را بیش از پیش نشان می دهد.
نماینده ولی فقیه در البرز آوده اند: جنبش دانشجویی که مطالبه گر، استکبارستیز، عدالتخواه آرمانگرا، حرکت آفرین و جریان ساز در مسیر اهداف بلند اسلام و انقلاب نباشد و دغدغه جامعه و معضلات اجتماعی را نداشته باشد؛ جنبش نیست.
مبنای محوری جنبش های دانشجویی براساس معیارها و شاخصه های معین از طرف رئیس شورای فرهنگ عمومی البرز بیانگر اهمیت و چارچوب های اساسی و اصولی این جایگاه والای اجتماعی است.
بنیانگذار انقلاب اسلامی در خصوص جایگاه دانشجو آورده اند که «دانشجوها ذخایر این ملت هستند، مقدرات مملکت ما در آینده به دست دانشجویان امروز است» این تعریف و تعبیر بلوغ راه دانشجو است.
براساس این خبر، این دانشجو است که مطالبه گری و بینش علمی در جهت رونق تولید و مطالبه عملکرد مسئولان و مدیران خواهان پیشرفت و ترقی هرچه بیشتر کشور به سمت تعالی حقیقی است.
نظر شما