به گزارش خبرگزاری شبستان، مریم مجتهد زاده، رئیس مر کز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به مناسبت روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان با ارسال نامه ای به «میشل باچلت»، معاون دبیر کل و مدیر اجرایی مرکز امور زنان سازمان ملل متحد ضمن تأکید بر عزم جهانی در راستای بر چیده شدن هر گونه از اشکال خشونت علیه زنان به تشریح برنامه ایران به عنوان یکی از کشور های پیشگام در بر طرف کردن این پدیده زشت در منطقه پرداخت.
متن نامه به این شرح است؛
بسمه تعالی
سرکار عالی خانم میشل باچلت
معاون محترم دبیرکل و مدیر اجرایی مرکز زنان سازمان ملل متحد
سلام علیکم،
این نامه را به مناسبت فرارسیدن روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان برای سرکار عالی ارسال می نمایم.
این روزها شاهد تلاش فراوان سرکارعالی و همکاران محترمتان در راستای از بین بردن کلیه اشکال خشونت علیه زنان هستیم. اما متأسفانه علی رغم این تلاش ها، آمار خشونت علیه زنان رو به افزایش است و زنان در جهان امروز قربانی اصلی مناقشات مسلحانه، قاچاق انسان و تجاوز به عنف هستند.
بدون شک مبارزه با خشونت علیه زنان جز در پرتو عزم بین المللی به منظور جلوگیری از اشکال مختلف خشونت علیه زنان امکان پذیر نمی باشد. زمانی می توانیم در این حوزه در راه موفقیت گام برداریم که نگاه همه جانبه و منسجم به ریشه ها، عوامل، اشکال مختلف و نتایج خشونت علیه زنان داشته باشیم.
خشونت علیه زنان در حملات نظامی، در زمان اشغال کشورها بویژه در فلسطین، خشونت های ناشی از نظام ناعادلانه اقتصادی که فشار آن به صورت مضاعف بر زنان جوامع مختلف اعمال می شود، همگی از مظاهر خشونت علیه زنان هستند که به نظر می رسد UN WOMEN نقش مهمی می تواند در رفع آنها به عهده گیرد.
عالیجناب بدین وسیله تاسف و نگرانی خود را از تشدید خشونت علیه زنان ابراز نموده و هرنوع خشونت علیه زنان را در هر نقطه ای از جهان محکوم می نمایم و باستحضار می رسانم، جمهوری اسلامی ایران با توجه به دین مبین اسلام که هیچ خشونت و ظلمی را نه تنها در حق زنان بلکه برای سایر مردم جهان نیز نمی پذیرد سعی نموده است تدابیر لازم برای رعایت احترام و کرامت، حقوق و بهرهمندی از امنیت را برای کلیه افراد جامعه اتخاذ نماید و حمایت های مضاعفی را نسبت به زنان و کودکان انجام دهد.
همچنین در راستای تلاش های منطقه ای برای مبارزه با خشونت علیه زنان و تلاش برای رفع آن، بند ویژه ای به پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران و موافقت سایر کشورهای اسلامی به منظور تاکید بر پیشگیری از خشونت علیه زنان و تصویب قوانین خاص در اعلامیه تهران OIC/3-WCOD/2010/DEC))، مصوب سومین اجلاس وزرای امور زنان کشورهای عضو سازمان همکاری های اسلامی، درج گردید.
بنابر گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، در ادامه این نامه آمده، و اکنون با توجه به ریاست جمهوری اسلامی ایران بر دبیرخانه اجلاس مذکور در تعامل با سازمان همکاری های اسلامی برنامه ریزی های لازم برای اجرایی نمودن بند 25 اعلامیه تهران درحال انجام است.
عالیجناب در خاتمه ضمن اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای افزایش تلاش ها به منظور پیشگیری و رفع خشونت علیه زنان، امیدوارم بزودی شاهد رعایت شأن و کرامت و رفتار انسانی با همه زنان عالم باشیم .
مریم مجتهدزاده
پایان پیام/
نظر شما