حجتالاسلام مراد یوسفی، مسئول دبیرخانه کانونهای مساجد چهارمحال و بختیاری به خبرنگار شبستان گفت: در حال حاضر 750 مسجد در این استان وجود دارد که از این تعداد در 290 مسجد طرح تلاوت نور اجرا میشود.
وی افزود: تعداد خانههای نور 19 و تعداد مساجد مجری تفسیر روزانه قرآن کریم در این استان نیز 215 مسجد است.
حجتالاسلام یوسفی، تعداد کانونهای تخصصی مساجد در استان را 15 کانون برشمرد و گفت: از اقدامات مهمی که در راستای تخصصی کردن فعالیتهای دین و قرآنی در کانونهای مساجد شکل گرفته ایجاد کانونهای تخصصی است که این مهم در دوران دولت نهم و دهم محقق شد.
مسئول دبیرخانه کانونهای مساجد چهارمحال و بختیاری، کانونهای مساجد را بهترین بستر برای خدمترسانی فرهنگی به جوانان دانست و عنوان کرد: در حال حاضر کانونهای مساجد به بازوان پرتوان اجرایی بین مردم و به ویژه قشر جوان تبدیل شده است.
حجتالاسلام یوسفی، فلسفه تشکیل کانونهای مساجد را جذب جوانان به مسجد اعلام و خاطرنشان کرد: استفاده از دو ابزار قوی فرهنگ و هنر و ساماندهی فعالیتهای گروهی جوانان حول محور دین از دیگر اهداف تشکیل کانونهای فرهنگی مساجد است.
وی تعداد کتابخانههای عمومی مساجد این استان را 76 کتابخانه برشمرد و افزود: علاوه بر این تعداد 62 کتابخانه باز نیز در مساجد فعال است که این موضوع نقش مهمی در راستای نهادینه کردن فرهنگ کتاب و کتابخوانی در استان داشته است.
حجتالاسلام یوسفی، بر ضرورت گسترش و تعمیق فعالیتهای دینی و فرهنگی در مساجد استان تاکید کرد و گفت: از ابتدای تشکیل کانونهای مساجد در استان تا کنون 22 هزار و 870 نفر عضو این کانونها شده است و امید میرود با رشد و گسترش این کانونها در سال جاری این تعداد از رشد قابل توجهی برخوردار شود.
پایان پیام/
نظر شما