«سیده فاطمه موحد» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در گچساران، با بیان اینکه روانشناسان ثابت کرده اند اگر در کاری دو ویژگی نظم و دوام وجود داشته باشد، موجب تقویت اراده انسان و جلوگیری از افسردگی می شود، گفت: نماز هم از دو ویژگی، نظم در وقت و دوام داشتن، بهره مند است.
معاون فرهنگی حوزه علمیه گچساران اظهار داشت: اگر نماز باعث اصلاح ما و آبادانی زندگی و اخلاق ما در این دنیا نشود، در آخرت هم به درد نمی خورد.
وی خاطرنشان کرد: نماز برای این است که در دنیا خوب زندگی کنیم، حق خداوند، خود و مردم را رعایت کنیم و عاقبت بخیر شویم.
موحد در ادامه با تاکید بر جایگاه ویژه خانواده ها در تشویق فرزندان به نماز خواندن، اضافه کرد: باید روح نماز و نور آن در خانواده ها حاکم باشد، کودکان را حتی با خواندن یک رکعت نماز و یا خواندن یک سوره از قرآن ترغیب به نماز کنیم.
مدرس حوزه حضرت بی بی حکیمه (س) گچساران تصریح کرد: جلوی چشم بچه ها نماز خواندن، پهن کردن سجاده معطر و خوشبو، لباس تمیز و معطر پوشیدن، مهربانی و بوسیدن و در آغوش گرفتن کودکان بعد از نماز، در علاقه مندی فرزندان به نماز و نمازگزاران موثر است.
وی با بیان اینکه در مدارس اهتمام جدی مدیران و معاونین پرورشی برای حضور بیشتر دانش آموزان در نماز جماعت مدرسه باشد، گفت: تجربه ثابت کرده وقتی مدیر مدرسه و دبیران طبق برنامه به نوبت در نماز جماعت مدرسه شرکت می کنند، حضور دانش آموزان هم در نماز بیشتر و پررنگ تر است.
نظر شما