به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، سال ۲۳۲ ه. ق در چنین روزی یکی از نوادگان پیامبر (ص)، حضرت امام حسن عسگری (ع) دیده به جهان گشود. آن حضرت گرچه ۲۸ سال بیشتر زندگی نکرد، اما گنجینه ای گرانبها از معارف و علوم اسلامی را از خود به یادگار گذاشت.
همزمان با شب و روز ولادت خجسته پدر امام عصر(عج) استان سمنان یکپارچه درنوروشادی قرار دارد.
مردم استان سمنان از شرقیترین کلاتهها تا غربیترین روستاها و شهرها همزمان با عزای امام حسن عسگری(ع) غرق در شادی وسرور شدند.
مراسم جشن و شادی در امامزادگان شاخص ،مساجد و هیاتهای مذهبی استان سمنان با حضور اقشار مختلف مردم برگزار شد.
سرپرست ستاد هماهنگی کانون های مساجد استان سمنان با اشاره به سالروز میلاد امام حسن عسگری (ع)، گفت: جشن میلاد این امام همام، دیشب و امشب در کانون فرهنگی و هنری مساجداستان سمنان برگزار شده و می شود.
حجت الاسلام «سید علی موسوی» با بیان اینکه این مراسم جشن امروز و امشب هم در کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان برپا خواهد بود، اظهار داشت: در ایام میلاد امام حسن عسگری (ع)، مردم برای سلامتی و تعجیل در فرج حضرت مهدی (عج)، فرزند امام حسن عسگری (ع) دعا می کنند.
وی یکی از رسالتهای کانون فرهنگی مساجدرا توجه به فرهنگ غنی ائمه (ع) و ترویج این فرهنگ عنوان کردوافزود: اعضای کانونهای فرهنگی با اجرای برنامههای دینی، مذهبی، فرهنگی، هنری، مشاوره و اجتماعی مختلف با مشارکت مردم در توسعه و ترویج ارزشهای اصیل و ناب اسلامی تلاش میکنند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان گفت: همزمان با ولادت سراسر نور امام حسن عسگری (ع) جشن میلاد این امام بزرگوار در ۳۲ امامزاده و بقعه متبرکه این استان برگزار شد.
حجتالاسلام»اسماعیل تدینی» یکی از اقدامات ادارات اوقاف و امور خیریه شهرستانها و هیئتامنای امامزادگان و بقاع متبرکه این استانرا در ایام سال برگزاری اعیاد اسلامی، ولادات، شهادات و وفیات خاندان عصمت و طهارت در بقاع متبرکه عنوان کردو افزود: ایام ولادت ائمه اطهار (ع) در بقاع شاخص با برگزاری مراسم جشن و سرور، توزیع شربت و شیرینی گرامی داشته میشود.
وی تصریح کرد: برگزاری مراسم و دعوت از سخنرانان برجسته و مولودیخوانی با حضور مداحان از دیگر برنامههای پیشبینی شده در این ایام است.
حجتالاسلام تدینی گفت: این برنامهها با پیگیری هیات امنای بقاع متبرکه و در برخی از اماکن با مشارکت هیئات مذهبی برگزار میشود.
در استان سمنان ۱۶۵ بقعه متبرکه شامل ۱۳۴ امامزاده و ۳۱ باب سایر اماکن متبرکه وجود دارد که ۴۸۰ نفر عضو هیات امنای این اماکن به مردم خدمترسانی می کنند.
نظر شما