به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، «هادی زارع پور» امروز (۱۳ آذر) در نشست شورای سواد آموزی کهگیلویه و بویراحمد، گفت: قبل از انقلاب 28 درصد گروه سنی 10 تا 49 سال سواد داشتند و اکنون طبق آمار سال ۹۵ به 92 و 7 دهم درصد رسیده است.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه ۱۸ مرکز یادگیری محلی در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد، گفت: ریشه کن کردن فقر، توانمند سازی زنان، سلامت زنان، کاهش حاشیه نشینی و انزوا از دلایل تشکیل این مراکز است.
وی با بیان اینکه نخستین مرکز یادگیری سیار کشور در منطقه زیلایی استان کهگیلویه و بویراحمد راه اندازی و هم اکنون نیز مراکز یادگیری استان نیز فعال است، ادامه داد: در این مراکز علاوه بر سواد پایه، مهارت های مختلف از جمله زندگی و حقوق شهروندی و ۴۰ مهارت دیگر آموزش داده می شود.
زارع پور با بیان اینکه این مراکز یادگیری ظرفیت خوبی برای استان کهگیلویه و بویراحمد محسوب می شوند، گفت: باید همه دستگاه ها از ظرفیت این مراکز استفاده کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد میزان باسوادی گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال در کهگیلویه بزرگ شامل دهدشت، لنده، بهمئی و چرام ۸۸ و ۲ دهم درصد دانست و گفت: در این مناطق طرح شتاب بخشی به سواد آموزی را راه اندازی کردیم که با اجرای این طرح بتوانیم ریشه بی سوادی را از بین ببریم.
وی گفت: از سال ۹۸ تا سال ۱۴۰۰ این طرح اجرایی می شود، بخشی از اعتبارات این طرح تامین شده که بتوانیم میزان باسوادی این گروه سنی را افزایش دهیم.
نظر شما