به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رفسنجان مهندس یاری عصر امروز(13 آذر) در جریان بازدید از اجرای خط انتقال لوله این طرح در نزدیکی سرچشمه بیان کرد: از سال 92 برای اجرای این طرح مجوزهای لازم اخذ شده و شروع به کار کرد.
مدیر عامل شرکت انتقال آب خلیج فارس با اشاره به اینکه برای اجرای این طرح عظیم ملی 721 نفر در این پروژه مشغول هستند؛ افزود: این پروژه در 3 فاز آب رسانی به شرکت گل گهر سیرجان، مس سرچشمه وچادرملوی یزد در حال اجرا است که با راه اندازی این پروژه کمک قابل توجهی به تقویت سفره های آب زیرزمینی می شود.
یاری گفت: مهندس انارکی محمدی نماینده مردم رفسنجان وانار در مجلس شورای اسلامی در این پروژه همواره ما را همراهی کردند؛ یکی از پروژه های بزرگ ملی کشور که با همه سختی ها اما پیشرفت قابل توجهی دارد به طوری که فاز اول آن تا پایان سال جاری در گل گهر سیرجان به بهره برداری خواهد رسید.
وی افزود: در نیمه اول سال آینده نیز این آب به مجتمع مس سرچشمه خواهد رسید علیرغم تحریم ها و مسائل سخت کاری، پروژه مشکل خاصی ندارد وامیدواریم که این آب از دریا به استان های کشور انتقال یابد و مناطق نیازمند به آب به ویژه بخش صنعت از آن بهره مند شوند.
یاری تصریح کرد: اگر تلاش و قدرت توانمند نمایندگان رفسنجان و انار و کرمان در مجلس شورای اسلامی نبود کار به جایی نمی رسید لذا تسهیلات ارزی ریالی، کمک های مالی از صندوق توسعه ملی و تسهیلات بانکی با همت نماینده مردم رفسنجان و انار جذب شد تا این پروژه اجرا شود.
وی خاطرنشان کرد: قطعه اول پروژه از کیلومتر 37 غرب بندرعباس از محل آب شیرین کن تا گل گهر کرمان به طول 303 کیلومتر؛ قطعه دوم از گل گهر تا مس سرچشمه کرمان به طول 150 کیلومتر و قطعه سوم از مس سرچشمه تا چادرملو و اردکان یزد به طول 510 کیلومتر در حال اجرا است.
یاری افزود: مهندس انارکی محمدی با روحیه بسیار عالی با همه گرفتاری های حوزه مجلس اما کارهای اولیه ما را پیگیری کردند و ثمرات کار ایشان در این پروژه بسیار بود از جمله اینکه با وجود فضای سنگین مشکلات مالی، تسهیلات بسیار بزرگی برای اجرای پروژه جذب کرد که قابل ستایش است.
*** آب از دریای عمان به زودی به مرکز ایران می آید
عضو شورای عالی اقتصاد کشور گفت: با اجرای طرح ملی انتقال آب از خلیج فارس، به زودی آب از دریای عمان و خلیج فارس به مرکز ایران می آید.
مهندس احمد انارکی محمدی امروز 13 آذر به همراه مدیرعامل شرکت انتقال آب خلیج فارس از اجرای این طرح در نزدیکی مس سرچشمه رفسنجان بازدید کرد و بیان داشت: ما در کشور آب را در بحث های میوه، باغات، زراعت و محصولات آبی و روان آب هایی که از کشور خارج شده است صادر کردیم با اینکه سالانه به طور متوسط در کشور 60 میلیمتر بارندگی داریم و در آب های خوزستان به دریا می رود و در شمال هم آب زیاد است اما میانگین آب در کشور کم است.
وی افزود: هیچ کس جرأت این کار را نداشت که آب از خلیج فارس به مرکز کشور بیاورد.
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی همچنین ادامه داد: پروژه هایی که در شورای عالی اقتصاد کشور بیان و مطرح می شوند وقتی این پروژه عظیم انتقال آب از خلیج فارس را می بینیم که با همه سختی ها و تحریم ها، مشکلات تملکی و عبور از مناطق کوهستانی افتخار می کنیم که این طرح با این همه مشکلات مراحل پایانی را طی می کند.
انارکی محمدی با اشاره به اینکه آب از دریای عمان به زودی به مرکز ایران می آید، گفت: مهمترین بحث کشورها آب است، برای اولین بار در کشور طرح عظیم انتقال آب خلیج فارس را در حال اجرا داریم که کاری بسیار ارزشمند است.
نظر شما