معافیت مالیاتی فعالان فرهنگی عامل معافیت دولت از سرمایه گذاری در حوزه‌های مبارزه با جرائم

آموزگار با اشاره به اینکه معافیت مالیاتی فعالان حوزه‌های نشر‏، هنر و فرهنگی به ظاهر، هزینه است اما در حقیقت سرمایه گذاری است، گفت: این موضوع دولت را در سرمایه گذاری در حوزه‌های مبارزه با جرائم و تخلفات، معاف می‌کند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، «محمود آموزگار» شب گذشته (سه شنبه 12 آذر) در گفتگو با تحریریه بخش خبری ۲۱ شبکه یک سیما درباره تصمیم دولت برای معافیت مالیاتی فعالان حوزه‌های نشر‏، هنر و فرهنگی با بیان اینکه حوزه فرهنگ و هنر برای دولت‌ها فرصتی است تا بتوانند به وسیله این حوزه ها، جامعه را به سمت قانونمندی ببرند، گفت: دولت با این فرصت می تواند شادی و طراوت را در جامعه تضمین کند و فضای جرائم و تخلفات را کاهش دهد.

 

نایب رئیس اتحادیه ناشران و کتاب فروشان با بیان اینکه معافیت مالیاتی فعالان حوزه‌های نشر‏، هنر و فرهنگی به ظاهر، هزینه است اما در حقیقت سرمایه گذاری است، گفت: این موضوع دولت را در سرمایه گذاری در حوزه‌های مبارزه با جرائم و تخلفات، معاف می‌کند.

 

آموزگار با اشاره به اینکه در دولت کنونی شاهد همکاری تنگاتنگی میان اتحادیه‌ها و صنوف فرهنگی و هنری با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستیم، گفت: به طور قطع یاری گرفتن از صنوف و اتحادیه‌ها می‌تواند به تفکیک ضروری برای عدالت اجرای معافیت مالیاتی کمک کند.

 

وی با اشاره به اینکه ۲۵۰ شغل در حوزه‌های مختلف فرهنگ و هنر داریم، افزود: در لایحه بودجه‌ای که رقم آن ۳۱۰ هزار میلیارد تومان اعلام شده است قرار بر این بود که بیش از ۵۰ درصد آن از طریق مالیات تامین شود بنابراین شرایط کشور را درک می‌کنیم.

 

آموزگار درباره معافیت‌های مالیاتی حوزه‌های هنری و فرهنگی گفت: این حمایت باید در رابطه با حوزه‌هایی انجام شود که به آن نیاز دارند. کسب و کار ضعیف حوزه فرهنگ و هنر، ایجاب می‌کند دولت توجه ویژه‌ای به آنها داشته باشد و این منصفانه‌ترین روش حمایت است که از هزینه‌های این بخش کم کنند البته کسانی که درآمد میلیاردی دارند نمی‌توانند مشمول حمایت‌های مالیاتی شوند./

 

کد خبر 863171

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha