۱۱۰۰ خودروی جمع آوری معتادان متجاهر در پارکینگ بلاتکلیف است

هادیزاده با بیان اینکه ۱۲۰۰ دستگاه خودروی مربوط به مواد مخدر در پارکینگ ها داریم، گفت: ۱۱۰۰ دستگاه خودروی مربوط به مواد مخدر بلاتکلیف است و ما اکنون فقط ۱۰۰ خودرو در اختیار داریم.

 

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، مصطفی هادیزاده امروز سه شنبه دوازدهم آذر در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران گفت: در حال حاضر 14 هزار و 604 نفر در مراکز ترک اعتیاد استان تهران نگهداری می شوند؛ بنابراین از شهرداری تهران خواهشمندیم اقدامات و برنامه های خود را در خصوص نگهداری معتادان متجاهر و کاهش آسیب در جامعه اعلام کند چون این امر یک تکلیف قانونی برای شهرداری است.  

 

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران با بیان اینکه دو هزار و 348 نفر ظرفیت خالی برای نگهداری معتادان متجاهر در استان تهران داریم، تصریح کرد: با توجه به اقدامات خوبی که در راستای جمع آوری معتادان متجاهر صورت گرفته است در حال حاضر نباید معتاد متجاهر مردی در سطح استان دیده شود. مشکل ما در زمینه نگهداری زنان معتاد متجاهر است که در این زمینه نیز اقداماتی صورت گرفته است.

 

وی با بیان اینکه مرکز نگهداری فشافویه هزار نفر ظرفیت نگهداری دارد، اظهار کرد: در حال حاضر 211 دستگاه خودرو در اختیار سازمان های استان تهران قرار دارد. تصمیم گیری اصلی در خصوص فروش خودروها کمیسیون اصلی فروش است که ستاد مبارزه با مواد مخدر در آنجا یک رأی دارد و آن هم مدیر کل فروش اموال است؛ بنابراین ما هیچ مخالفتی برای تامین خودرو جهت جمع آوری معتادان متجاهر نداریم لذا فقط باید تعیین تکلیف شوند.

 

هادیزاده در ادامه افزود: در حال حاضر هزار و 200 دستگاه خودرو مربوط به مواد مخدر در پارکینگ ها داریم که هزار و 100 دستگاه آن بلاتکلیف هستند و ما فقط 100 خودرو داریم لذا به محض اینکه هر دستگاه مربوطه ای طبق قانون با ما مکاتبه کند، ما این خودروها را در اختیار سازمان ها قرار می دهیم.

 

وی ادامه داد: وضعیت نگهداری خودروهای ما مناسب نیست و خودروهایی که بر اساس دستور قضایی در اختیار ما قرار می گیرند، حساسیت دارند و این خودروها در پارکینگ ها رها هستند؛ بنابراین با توجه به ظرفیت استان تهران خواهشمندیم پنج هکتار زمین در اختیار شورای هماهنگی از طریق سازمان راه و شهرسازی قرار بگیرد و منابع آن را هم ستاد مبارزه با مواد مخدر تامین می کند چون ما باید یک پارکینگ اقتصادی برای این خودروها به ویژه در جنوب استان تهران راه اندازی کنیم.

 

وی با اشاره به طرح یاری گران زندگی گفت: این طرح در جلسه ای با حضور رییس جمهور به تصویب رسید. این طرح شامل سه حوزه پیشگیری، درمان و صیانت است که دستگاه های مربوطه مکلف به اجرای آن می باشند. مدت زمان اجرای این طرح از اول مهر ماه سال جاری تا پایان برنامه ششم توسعه در سال 1400 خواهد بود و منابع مالی اجرای این طرح هم پنج درصد توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر، 25 درصد شورای اجتماعی کشور و 25 درصد هم دستگاه اجرایی ذیربط تامین خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه اصلی ترین رویکرد ما در حال حاضر در اجرای طرح یاری گران زندگی آموزش و پرورش است، اظهار کرد: ما در سال تحصیلی جدید باید 20 درصد مدارس را در قالب پلیس همیار تحت پوشش قرار دهیم، به گونه ای که دانش آموزان هم توجیه شوند و هم توانمند و یاری گر باشند و تا پایان سال 1400 هم ما باید 100 درصد مدارس استان را پوشش دهیم؛ بنابراین نیاز است که همه دستگاه ها با همکاری شورای هماهنگی استان تهران طرح یاری گران زندگی را اجرایی کنیم تا در آینده شاهد موفقیت های خوبی در این زمینه باشیم.

 

 

 

 

کد خبر 862938

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha