به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، حجت الاسلام مهدی فرضی امروز(3آذر) در نخستین همایش هم اندیشی مطبوعات غرب کشور در سنندج، به تاثیر رسانه در جامعه پرداخت و گفت: در تاریخ اسلام افرادی که وظیفه اطلاع رسانی و آگاه بخشی جامعه را به عهده داشتند به مجموعه خاصی وابسته نبودند.
وی با بیان اینکه مستقل عمل کردن پیامبران، امامان و وارثان آنها یعنی روحانیون موجب شده وظیفه خود را به نحو احسن انجام دهند، افزود: مطبوعات باید به جای وابستگی به دولت اقتدار خود را حفظ کرده و موجبات آگاهی هر چه بیشتر مردم را فراهم کند.
معاون فرهنگی نماینده ولی فقیه در کردستان در ادامه اظهار داشت: مطبوعات باید بنگاه اقتصادی تولید برای به کارگیری اندیشه باشد.
حجتالاسلام فرضی افزود: در استان کردستان با توجه به وجود 34 نشریه فعال شامل هفتهنامه، دو هفتهنامه و ماهنامه، باید خود را به جایگاهی برسانیم که حرفی برای گفتن در این عرصه داشته باشیم.
وی تصریح کرد: تاثیر رسانههای مکتوب و مطبوعات بر مردم بیشتر از رسانههای دیداری و شنیداری است چرا که رسانههای دیداری و شنیداری فقط مقطعی هستند اما رسانههای نوشتاری و مکتوب قابلیت بازگشت و دسترسی دوباره به آنان وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: باید نگاه فرامنطقهای به مطبوعات غرب کشور داشت و با بروز رسانی در جایگاه ملی و بینالمللی فعالیت کنند.
معاون فرهنگی نماینده ولی فقیه در کردستان در ادامه با اشاره به اینکه مردم نیاز به اطلاعات و بینش و بصیرت و آگاهی دارند، افزود: باید این نیازمندیهای مردم را در حوزه رسانه مکتوب پیاده و قدرت را بالا ببریم و چنان در این عرصه عمل کنیم که خود را به سمت بینالمللی شدن سوق دهیم.
حجتالاسلام فرضی در ادامه با تاکید بر جرکت به سوی جهانیسازی، اظهارداشت: تفاوت ایران با دیگر کشورهای جهان این است که کشور ما بر اساس و مبنای مسائل دینی و مذهبی در مسیر جهانی سازی پیش خواهد رفت.
وی با بیان اینکه جهانی سازی را باید جدی بگیریم، گفت: رویدادهای عظیمی در عرصه جهانی اتفاق می افتد که آگاهانه و با دقت بیشتری توسط ایادی استکبار سانسور و به نفع خودشان مورد استفاده قرار می دهند.
پایان پیام/
نظر شما