اجحاف در حق مردم طوالش/ یک وکیل برای بیش از ۳۰۰هزار موکل

با وجود یک نماینده برای بیش از ۳۰۰ هزار نفر از مردمان طوالش اجحاف در حق این مردم صورت گرفته است.

خبرگزاری شبستان، ماسال_مائده فلاحتکارضیابری: با نزدیک شدن به انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و همزمان با نام‌نویسی از داوطلبان این دوره از انتخابات از یک دید دیگر می‌خواهیم به انتخابات در حوزه انتخابیه طوالش، حوزه‌ای که همیشه جریان رقابت‌های انتخاباتی در آن پرشور و پر سر و صدا بوده است نگاهی بیندازیم.

 

حوزه انتخابیه طوالش متشکل از سه شهرستان تالش، رضوانشهر و ماسال با جمعیت 323 هزار و 163 نفر طبق سرشماری سال 95 است که هم دارای وسعت جغرافیایی بسیار بالایی است هم بعد از حوزه انتخابیه رشت پرجمعیت‌ترین حوزه انتخابیه استان محسوب می‌شود که در سایه غفلت مسئولان تنها دارای یک نماینده در مجلس شورای اسلامی است.

 

هرچند در قانون اساسی برای نماینده فقط نظارت در حوزه انتخابیه‌اش لحاظ گردیده ولی خوشبختانه یا متاسفانه در سال‌های اخیر یک قانون نانوشته در حوزه‌های انتخابیه رواج پیدا کرده و آن درخواست مطالبات زیرساختی از قبیل جاده، آب، برق و گاز از نماینده است که باید اعتراف کرد در خیلی از موارد نتیجه داده و نماینده توانسته برای حوزه انتخابیه‌اش امکانات زیرساختی به ارمغان بیاورد.

 

 

در کنار این موضوع باید اهمیت نماینده در جذب اعتبارات برای حوزه انتخابیه‌اش را درک کرد، اگر حوزه‌ای با وسعت بالا، تنها یک نماینده داشته باشد بالطبع مردمانش به سبب عدم تسلط تنها نماینده‌شان بر کل حوزه انتخابیه متضرر خواهند شد.

 

با وجود این باید اذعان کرد که در حق مردمان نجیب سرزمین طوالش اجحاف صورت گرفته چرا که سه شهرستان با جمعیت بالغ بر 323 هزار نفر فقط دارای یک نماینده در بهارستان است و این در حالیست که حوزه‌های انتخابیه همجوار نظیر صومعه‌سرا تنها با 125 هزار نفر و وسعت به مراتب کمتر از طوالش دارای یک نماینده و یا حوزه بندرانزلی با 139 هزار نفر دارای یک نماینده هستند.

 

در این راستا با حضور در جمع مردم با چند نفر از شهروندان ماسالی به گفتگو پرداخته‌ایم:

یکی از شهروندان ماسالی با بیان اینکه نماینده می‌تواند صدای رسای شهرستان در مجلس و در جمع وزرا و دولتمردان باشد افزود: متاسفانه حوزه انتخابیه طوالش تنها دارای یک نماینده است که با توجه به جلسات علنی و غیرعلنی مجلس و کمیسیون‌ها و از طرفی وسعت بالای منطقه، نماینده امکان سرکشی از کل شهرستان را ندارد و این به ضرر این شهرستان‌هاست.

 

یکی دیگر از شهروندان ماسالی علت توسعه‌نیافتگی طوالش به‌ویژه ماسال با وجود پتانسیل‌های عالی این حوزه را عدم معرفی ظرفیت‌ها و توانایی‌های این منطقه از سوی نمایندگان پیشین و نماینده حاضر عنوان کرد و گفت: دلیل آن هم وسعت بالای منطقه است که نماینده امکان اینکه بر کل منطقه تسلط داشته باشد را ندارد.

 

 

*تفکیک شهرستان‌های ماسال و رضوانشهر از تالش

یکی دیگر از شهروندان ماسالی هم در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: از نماینده محترم طوالش و همه کسانی که می‌توانند در این راستا برای این سه شهرستان قدمی بردارند درخواست می‌کنم تمام تلاش خود را داشته باشند تا حداقل حوزه طوالش دارای 2 نماینده و یا اینکه شهرستان تالش از شهرستان‌های ماسال و رضوانشهر تفکیک شود.

 

وی تصریح کرد: وجود یک نماینده برای تالش بزرگ سبب شده که گاهی اوقات ماه‌ها نتوانیم نماینده خود که به نوعی وکیل ماست را ملاقات کنیم و این را نوعی بی‌عدالتی عنوان کرد.

 

وقتی با جمع کثیری از مردم ماسال به گفت‌وگو پرداختیم اکثریت آنها انتظار داشتند که به جای یک نماینده 2 نماینده داشته باشند، زیرا از نظر آنها وقتی فردی غیر ماسالی به‌عنوان نماینده انتخاب می‌شود قطعا به شهرستان خود بیشتر از این شهرستان رسیدگی می‌کند.   

کد خبر 862697

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha