بیش از ۶ میلیارد ريال جهت احداث کتابخانه عمومی روستای رمیله رامشیر صرف شده است

کوهی رستمی با اشاره به افتتاح کتابخانه عمومی قمر بنی هاشم روستای رمیله رامشیر گفت: برای احداث این کتابخانه بیش از ۶ میلیارد ريال از محل تملک دارایی و ۲ درصد نفت هزینه شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «منصور کوهی رستمی» امروز (دوشنبه ۱۱ آذر) در حاشیه افتتاح کتابخانه عمومی قمر بنی هاشم (ع) در روستای رمیله رامشیر اظهار کرد: عملیات احداث این پروژه از سال ۹۳ آغاز شده و امروز به مرحله بهره برداری رسیده است.

 

مدیرکل کتابخانه های عمومی خوزستان مساحت این کتابخانه را ۶۷۵ مترمربع و زیربنایی آن را ۲۸۰ مترمربع دانست و افزود: کتابخانه دارای بخش مخزن، سالن های مجزا جهت مطالعه خواهران و برادران، کافی نت و بخش کودک بوده و محلی برای انجام کارهای فرهنگی است.

 

وی هزینه ساخت و تامین تجهیزات کتابخانه را ۶ میلیارد و ۸۷ میلیون ریال عنوان کرد و اذعان داشت: برای احداث کتابخانه پنج میلیارد و ۲۸۷ میلیون ریال و برای تامین تجهیزات نیز ۸۰۰ میلیون ریال هزینه شده است.

 

کوهی رستمی در ادامه بر توجه جدی به روستا‌های محروم و کم برخوردار تاکید کرد و ادامه داد: بر اساس برنامه ریزی‌ های صورت گرفته از سال گذشته تعدادی کتابخانه در مناطق روستایی و کم برخوردار احداث و افتتاح شده و تا پایان امسال نیز تعداد دیگری نیز به مرحله بهره برداری خواهد رسید.

 

وی با بیان اینکه تاکنون ۹ باب کتابخانه عمومی در مناطق مختلف افتتاح شده اند و طی ۲ ماه آینده نیز سه باب کتابخانه دیگر افتتاح خواهد شد اضافه کرد: برای احداث و افتتاح کتابخانه در روستای رمیله شهرستان رامشیر از محل تملک دارایی و ۲ درصد نفت هزینه شده است.

 

مدیرکل کتابخانه های عمومی خوزستان تصریح کرد: مردم در مناطق روستایی نیازهای اطلاعاتی مختلفی دارند، نیاز به آگاهی از اوضاع روز برای بزرگسالان، نیاز فرزندان آنها که از دبیرستان فارغ التحصیل شده اند و در همان محیط ساکن بوده و نیازمند اطلاعاتی برای کار یا ادامه تحصیل هستند، نیازهای کودکان به اطلاعات، آموزش و سرگرمی، نیاز بزرگسالان به سرگرمی و منابع اطلاعاتی از جمله دلایل ضرورت ساخت کتابخانه های روستایی است.

 

وی ابراز کرد: با توجه به اینکه مردم مناطق روستایی از خدمات کمتری نسبت به محیط های شهری برخوردارند، کتابخانه های روستایی می توانند خدمات مختلفی به بزرگسالان و به ویژه زنان خانه دار از جمله تهیه منابع اطلاعاتی و کلاس های آموزشی و برنامه های فرهنگی، قصه گویی، برگزاری کلاس های آموزشی و سرگرمی محیطی مفرح برای کودکان روستا فراهم سازند.

 

کد خبر 862538

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha