به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان ؛حجت الاسلام«عبدالکریم بهجت پور»در دیدار با کادر و مدیران مدارس علمیه خواهران استان سمنان، با بیان اینکه مجموعه مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران، پس از هر سفر استانی جلسه ای به منظور پیگیری مطالبات و پیشنهادات استانها برگزار می کند تا موارد مربوط به این سفرها پیگیری و تحقق یابدگفت: یکی از اهداف این سفر ها هماهنگی هرچه بیشتر بین سیاست های مرکز مدیریت و مجموعه حوزه های سراسر کشور است و هرچه این همدلی و هماهنگی شفاف تر اتفاق بیفتد، پیشبرد اهداف راحت تر است.
مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور افزود: حوزه علمیه خواهران بخش اساسی کار خودش را در مسئله خانواده، مادر و همسری و تربیت کودک و توجه فرد در خانواده برای ایجاد نقش های بزرگ سیاسی و اجتماعی و ... انجام می دهد.
وی با بیان اینکه هرچه جلوتر می رویم دامنه توانایی ها گسترش می یابداضافه کرد: از این پس در زمینه برنامه ریزی های حوزه، طراحی و پیشنهاد آن بر عهده مرکز مدیریت است و در گذشته بر عهده شورای سیاستگذاری حوزه خواهران بود.
حجت الاسلام بهجت پور، اختیار انتصاب مدیران استانی و معاونین بر عهده مرکز مدیریت را از اقدامات بعدی برشمردوافزود: این موضوع درسابق بر عهده شورای سیاستگذاری بود و تأمین منابع مالی بر عهده این شورا است.
مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور با بیان اینکه ما باید برای پنج سال آینده طوری تدبیر کنیم که طلاب سطح دو ما سطح سه شوند و اساتید سطح سه، سطح چهارشوند تصریح کرد: ما همه تلاش خود را در جهت رشد و توسعه و پیشرفت حوزه خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه وظیفه ما این است که با تولید فکر در حوزه های آموزش و پژوهش و ... جوانی طلاب خواهری که به ما پناه آوردند را درست مدیریت کنیم وگرنه در روز قیامت می بایست پاسخگو باشیم افزود: باید طلاب خواهر و حوزه های علمیه خواهران دیده شوند و وقتی در معرض پرسش و پاسخ قرار می گیریم چاره ای جز قوی شدن و افزایش مطالعه و سطح خودمان برای قدرتمند بودن در میدان نداریم.
حجت الاسلام بهجت پور اذعان داشت: حوزه علمیه خواهران باید بتواند مجموعه گزاره های دین را در چارچوب خودش اجرایی کند و مراقب باشد تا آسیبی به دیگر موارد نرسد.
مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور بابیان اینکه طلبهها بهعنوان مرجع در جامعه شناخته میشوند لذا حرف و عمل آنها مقیاسی برای داوری دیگران بهحساب میآید، ابراز داشت: ازاینرو خواهران طلبه میبایست در انتخابات پیش رو آگاهانه مواضع سیاسی خود را انتخاب و دنبال کنند.
وی بابیان اینکه حوزههای علمیه از هیچ کاندید انتخاباتی حمایت نخواهد کرد و کاملاً بیطرفانه رفتار میکند، افزود: با توجه به این موضعگیری شفاف و صریح حوزه علمیه لذا بههیچوجه نباید این پایگاهها به مراکزی برای تبلیغات نامزدهای انتخاباتی مبدل شود.
حجت الاسلام بهجت پور، بابیان اینکه انتخابها میتواند منجر به توسعه یا عقبماندگی یک جامعه شودافزود: برای مصون ماندن از یک تصمیم باید انتخابها بامطالعه و بصیرت صورت گیرد تا رشد انسانیت و اخلاق را به دنبال داشته باشد.
۵۰۰ مدرسه علمیه درسطح کشور فعالیت دارندکه طلبه ها در سه سطح کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری یعنی در واقع سطح دو،سه و چهار مشغول به تحصیل هستند.
نظر شما