برگزاری جشنواره ملی خوشنویسی گامی مهم در گسترش فرهنگ حقیقی رضوی

نخعی گفت: برگزاری رویداد فرهنگی و هنری جشنواره رضوی توانسته است با در نظر گرفتن سلایق آحاد جامعه و ایجاد ظرفیت و استفاده از توانمندی هنرمندان، صاحبان قلم و ... گامی مهم در شناخت و گسترش فرهنگ حقیقی رضوی بردارد.

«نفیسه نخعی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در بیرجند با اشاره به اینکه امروزه ترویج سبک زندگی اسلامی ایرانی در سطح جامعه و آشنایی با زندگی امامان معصوم (ع) به عنوان الگو باید بیشتر در جامعه گسترش یابد، اظهار داشت: بسیاری از ناهنجاری ها و مشکلات خانوادگی به دلیل فاصله گرفتن از این سبک زندگی است.

 

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه التزام به فرهنگی که اولیای دین معصومانه دریافت، ابلاغ و اجرا کرده اند چیزی جز سعادت انسان را در برندارد، افزود: آنچه ضروری است انتقال درست و تأثیرگذار این فرهنگ به مخاطب است و باید سلایق و سنین مختلف در جامعه را شناخت و متناسب با آن انتقال این مفاهیم را انجام داد.

 

نخعی با اشاره به برگزاری جشنواری ملی خوشنویسی رضوی در استان، بیان کرد: انجام فعالیت های جمعی مانند برگزاری جشنواره رضوی، راهی مناسب در ترویج فرهنگ و سیره ائمه معصومین بویژه امام رضا(ع) به جامعه و بالاخص نسل جوان و نوجوان است.

 

وی ادامه داد: تجربه برگزاری رویداد فرهنگی و هنری جشنواره رضوی در سالیان اخیر، نشان از تأثیرگذاری آن در فرهنگ سازی این مهم دارد و توانسته است با در نظر گرفتن سلایق آحاد جامعه و ایجاد ظرفیت و استفاده از توانمندی هنرمندان، صاحبان قلم و ... گامی مهم در شناخت و گسترش فرهنگ حقیقی رضوی بردارد.

 

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه ارادت به ائمه معصومین علیهم السلام و حضرت امام رضا(ع) در سطح ملی و بین المللی وجود دارد و مردم ما دوست دارند که با سیره آن معصومان آشنایی بیشتری پیدا کنند و این ارادت در بین مردم خراسان جنوبی با توجه به همجواری با مضجع شریف آن امام همام دوچندان است، گفت: حقایق زندگی ائمه اطهار(ع ) باید از متون اصلی و منابع معتبر اتخاذ و در قالب های مختلف تبلیغاتی به گوش مردم رسانده شود.

 

نخعی با بیان اینکه هنر یکی از ابزارهای مهم اطلاع رسانی و انتقال مفاهیم به جامعه بالاخص مخاطبین دنیای هنر است، افزود: از طرفی چون علاقه مندان به دنیای هنر طیف وسیعی از آحاد جامعه را در بر می گیرد، انتقال مفاهیم فراگیرتر است و از طرفی، ماندگاری پیام آثار هنری در ذهن مخاطب نیز بیشتر است.

 

به گفته وی زبان هنر، یک زبان بین المللی است و با توجه به ویژگی‌هایی نظیر گستردگى قلمرو، قدرت نفوذ، توانایى تبیین و تفهیم، دارای نقش ارتباطی میان فردی و میان نسلی است که ظرفیت بسیار مناسبی در حوزه فرهنگ سازی و پیام رسانی محسوب می شود.

 

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی بیان کرد: استفاده از قالب های مختلف هنری از جمله نقاشی، خوشنویسی، نقاشیخط، موسیقی، هنرهای نمایشی و ... چون برای مخاطب خود خسته کننده و ملال آور نیست و نشاط و شادمانی را نیز در ذهن بیننده ماندگار می کند، راهی مناسب برای انتقال مفاهیم و ارزش های دینی و نکات ظریف سیره زندگی ائمه معصومین(ع) است.

 

نخعی خاطرنشان کرد: خوشنویسی به عنوان یک هنر، حس باصره انسان را تحت تأثیر قرار داده و موجب می شود به خاطر سپاری متون برای خواننده آسان تر و ماندگاری آن در ذهن بیشتر باشد و به این دلیل ظرفیت مناسبی برای فرهنگ سازی در سبک زندگی اسلامی و سیره معصومین محسوب می شود.

کد خبر 861537

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha