«نصرالله لطفی» در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد جایگاه بسیج و کانون های فرهنگی هنری مساجد گفت: مساجد را امام (ره) سنگر نامیدند و به معنای واقعی نهضت ما و انقلاب ما و استمرار آن در دوره دفاع مقدس از مساجد بوده و این مکان مذهبی همچنان دارای نقش بی بدیل است و پس از پیروزی انقلاب نیز در هشت سال دفاع مقدس پایگاه های مقاومت در مساجد شکل گرفتند و سازماندهی و جذب رزمندگان از این اماکن بود.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی افزود: کانون های فرهنگی هنری مساجد نیز جایگاه اصلی شان در مساجد است و با استمرار و فعالیت آن همواره در خدمت مخاطبان مسجد بوده است. از سوی دیگر جایگاه بسیج نیز همواره مسجد بوده است، بنابراین این دو نهاد می توانند با یکدیگر هم افزا بوده و غنای بیشتری بر فعالیت های فرهنگی نمازگزاران و مخاطبان مساجد داشته باشند.
لطفی ادامه داد: بسیج شجره طیبه ای است و ابتکار معجزه گونه امام (ره) است که همواره در طول چهل سال منشا خدمات زیادی بوده است که همواره مردم شاهد این خدمات بودند و اگر نبود این خدمات و اعزام های بسیج در دوران دفاع مقدس، مشخص نبود که چه سرنوشتی در انتظار کشور بود.
وی گفت: بسیج در فتنه ها، سازندگی، عرصه های اقتصادی و فرهنگی همواره فعال بوده است و امروز الگویی برای جهان اسلام است. امروز اگر در عراق با داعش برخورد شد، همان روحیه بسیجی الهام گرفته از بسیجیان ایران بود که توانست منشا پیروزی باشد.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با بیان اینکه بسیج شجره طیبه موفق است، افزود: بسیج آثار و برکات زیادی را در کشور بر جای گذاشته است و انشاءالله این آثار به برکت حضور جوانان ادامه خواهد داشت.
وی در مورد موفقیت بسیج در تحقق اهداف اش گفت: بسیج در تحقق اهداف خود کاملا موفق بوده است و اگر نبودند بسیج و بسیجیان، سرانجام جنگ تحمیلی برای ما نامعلوم بود. امروز بسیج در راس سازندگی و سایر عرصه های مورد نیاز کشور نقش محوری ایفا می کند و همواره منشا گام های موثر و خدمات زیادی بوده است./
نظر شما