«ملیحه فلاحیان» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان گفت: بسیج به لحاظ لغوی به معنای سامان، عزم و اراده می باشد که هر کشوری فراخور فرهنگ اجتماعی و سیاسی خود به اشکال مختلف دارد، در جامعه اسلامی بعنوان یک نهاد اجتماعی است که با هدف پاسداری از ارزش ها و آرمان های انقلاب اسلامی به وجود آمده است.
استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: طبق فرمایش فرمانده کل قوا امام خامنه ای معنای بسیج به معنای ایمان و عمل است آنهم ایمان کامل و حقیقی و عمل مجاهدانه نه صرفاً شخصی.
این پژوهشگر حوزوی با استناد به «وَالَّذِينَ آمَنُوا وَهَاجَرُوا وَجَاهَدُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالَّذِينَ آوَوْا وَنَصَرُوا أُولَٰئِكَ هُمُ الْمُؤْمِنُونَ» اظهار داشت: این فکر غلط و انحرافی که ما ایمان را منهای عمل و جهاد بدانیم، اشتباه ست، این فکر ما را به تقرب الی الله نمی رساند.
فلاحیان تأکید کرد: نص صریح قرآن در سوره انفال آیه ی 74 فرمودند مؤمن حقیقی آن کسی است که ایمانش را با جهاد، هجرت و نصرت همراه کند.
وی با بیان اینکه طلبه بسیجی باید برای کار جهادی، برای هجرت و تبلیغ از شهری به شهر دیگر آماده باشد و اهل نصرت و یاری دادن باشد تا اهداف طلبگی و روحیه بسیجی بودنش تحقق یابد، متذکر شد: طبق نگاه فرمانده کل قوا، سه عنصر بصیرت، اخلاص و عمل بهنگام و به اندازه باید برای یک بسیجی، شاخص باشد.
استاد حوزه خاطرنشان کرد: آنچه که راه را مشخص می کنید بصیرت است، معیار و سنجش بصیرت، اسلام می باشد نه اشخاص.
فلاحیان افزود: عنصر دوم اخلاص است، اگر بسیجی در میدان فی سبیل الله به دنبال خواسته و هدف شخصی برود و کشته شود، شهید فی سبیل الله نیست، لذا شرط شهادت و شرط مجاهد فی سبیل الله دور شدن از انگیزه های شخصی و انگیزه های فامیلی می باشد تا حرکت او فی سبیل الله شود.
وی اضافه کرد: عنصر سوم عمل به هنگام و به اندازه است که در اغتشاشات اخیر مردم با آگاهی و بصیرت راهشان را از آشوب گران جدا نمودندو بی شک طلبه بسیجی با تلاش فکری، علمی، سیاسی می تواند مجاهد فی سبیل الله باشد .
استاد حوزه و دانشگاه یادآور شد: بی شک حضور طلاب بسیجی در کنار افکار عمومی می تواند اعتقادات و افکار نادرست را اصلاح نماید. بنابر این وظیفه اصلی طلبه بسیجی تغییر افکار و اعتقادات انحرافی می باشد. لذا حضور و وجودشان در کنار اقشار دیگر بسیجیان لازم و ضروری است.
نظر شما