به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد، «احمدرضا سامانی سدهی» امروز (چهارشنبه ۶ آذر) در نشست خبری با خبرنگاران این استان گفت: اجرای شیوه های نوین آبیاری تحت فشار، رعایت الگوی کشت، نصب کنتورهای هوشمند، کشت گلخانه ای و حفر چاه جذبی از مهمترین راهکارهای طرح تعادل بخشی است.
مدیرعامل آب منطقهای چهارمحال و بختیاری در ادامه افزود: موضوع آب در ۲ بخش سطحی و زیرزمینی است که استان ما در حوزه آب زیرزمینی با مشکلات و چالشهای بسیاری مواجه است.
سامانی سدهی، بهبود مسائل زیستمحیطی، بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی و رونق اشتغال را از مهمترین دستاوردهای طرح تعادلبخشی منابع آب است، تصریح کرد: امید است با اجرای این طرح در ابتدا منابع موجود را حفظ و سپس وضعیت آن را بهبود ببخشیم.
مدیرعامل آب منطقهای چهارمحال و بختیاری، بی توجهی به الزامات توسعه پایدار را از عوامل کاهش منابع آب زیرزمینی دانست و گفت: این موضوع سبب شده تا از ۱۰ دشت اصلی این استان تمامی در وضعیت ممنوعه و ممنوعه بحرانی قرار گیرد.
بر اساس این گزارش در ادامه «علی اکبر صبا» نیز در این نشست اظهار داشت: ایران در اقلیم خشک و نیمه خشک قرار گرفته و باید در مدیریت مصرف آب بیش از پیش تلاش کرد.
معاون آب منطقه ای چهارمحال و بختیاری بحران بی آبی در کشور ناشی از بی توجهی به طرح آمایش سرزمینی دانست و گفت: صنایع پرمصرف در مناطق خشک و بی آب احداث شده که کار درستی نیست.
وی با اشاره به اجرای طرح تعادل بخشی آب از سال 1386 تاکنون خاطرنشان کرد: برای اجرای این طرح کارگروه ملی سازگاری با کم آبی شکل گرفته است.
نظر شما